در هر صورت، رئیس جمهور در اینجا در مقام یک سخنران، به مطلب خوبی اشاره کرده، اما دو صد گفته چون نیم کردار نیست! دولت برای اینکه در حوزه سخت افزار و نرم افزار، وضعیت فعلی را حداقل برای مردم کشور خودمان تغییر دهد، چه اقداماتی انجام داده است؟

تحقق عینی تکنولوژی در نرم افزار و سخت افزار

سخنان قابل توجه رئیس جمهور درباره نفوذ از طریق تکنولوژی/ آقای پزشکیان! سخنرانی کفایت نمی‌کند؛ دست به کار شوید

به گزارش پول نیوز ، اخیراً رئیس جمهور در بخشی از مصاحبه اش با شبکه الجزیره، در راستای اشاره به برخی موضوعات و اتفاقات مربوط به جنگ 12 روزه، به نکته بسیار مهمی در مورد موضوع نفوذ نیز اشاره کرده است. دکتر پزشکیان گفته است: «… این موبایل هایی که دست ماست خیلی راحت می توانند عادات انسان ها را محل خواب و محل رفت و آمد و همه اینها را با آن رصد کنند و بعد براساس آن بیایند و آن نیت های شوم خودشان را پیاده کنند. در نتیجه، تنها نفوذ نبوده که این کار را کرد؛ تکنولوژی ای که الآن دست اینهاست و نظارتش دست آمریکا و قدرت های بزرگ است با اینها خیلی راحت می توانند کارهایی بکنند که قبلاً می بایست کلی آدم اجیر کنند که این اتفاقات بیفتد».

همچنین رئیس جمهور بیان کرده است: «… معلوم نیست این ابزاری را که اینها به کشورهای مسلمان فروختند، آیا اگر اینها بخواهند یک روزی استفاده ای بکنند که نیت آنها نیست، این ابزار، کار خواهد کرد یا کار نخواهد کرد. کافی است یک چیز کوچک داخل آن بگذارند. نیت اینها نباشد بعد همان را می زنند همانجا نابود می کنند، خودشان هم نابود می شوند؛ در ضمن اینکه ما تصور می کنیم ابزار به ما دادند؛ و این چیزی است که باید همه کشورهای اسلامی متوجه باشند آنها هیچ وقت با نیت خیر به دنبال کمک کردن به ما مسلمانان نیستند».

شعار و سخنرانی کفایت نمی کند؛ لطفاً دست به کار شوید!
این سخنان رئیس جمهور نشان می دهد که ایشان در مورد چگونگی نفوذ دشمن، اطلاعاتی دارند و چنین چیزی در جای خود می تواند بسیار ارزشمند باشد؛ اما باید توجه کرد که این نوع سخنان و شبیه آن، سال هاست که از سوی بسیاری از کارشناسان مطرح می شود اما برخی افراد در کشور نمی خواهند واقعیت را قبول کنند.

در هر صورت، رئیس جمهور در اینجا در مقام یک سخنران، به مطلب خوبی اشاره کرده، اما دو صد گفته چون نیم کردار نیست! دولت برای اینکه در حوزه سخت افزار و نرم افزار، وضعیت فعلی را حداقل برای مردم کشور خودمان تغییر دهد، چه اقداماتی انجام داده است؟

این سخنان در مورد سکوهای مجازی دشمن هم صادق است
این سخنان رئیس جمهور، بر شبکه های اجتماعی و پیامرسان های آمریکایی صهیونیستی نیز قابل تطبیق است. پرسش این است که ما این سخنان رئیس جمهور را مدنظر قرار دهیم یا آن همه دست و پا زدن دولتی ها برای حضور این سکوها در فضای مجازی کشور را؟! نمی توان از یک طرف، زمینه های نفوذ و جنگ علیه مردم و کشور را مطرح کرد و از آن طرف، به دنبال پهن کردن فرش قرمز برای سکوهای دشمن بود!

چاقو دسته خود را نمی بُرد!
از آنجایی که ما در تقابل با جبهه استکبار و استعمار هستیم، بنابراین، اینکه آنها ابزاری در اختیار ما قرار می دهند که به همین راحتی علیه آنها استفاده کنیم، چنین چیزی ساده اندیشی و سطحی نگری است. اگر هم اجازه دهند که از این ابزارها علیه آنها استفاده کنیم، امکان این استفاده، به صورت کنترل شده است. به عبارت دیگر، آنها کاری می کنند تا ما گمان کنیم که آزادی عمل داریم و می توانیم با همین ابزارها حتی علیه آنها فعالیت کنیم، اما آنها برآیند نهایی را در نظر می گیرند؛ یعنی هر چند به تهدید حداقلی تن می دهند اما آن منفعت حداکثری را نشانه گرفته اند. نکته مهم این است که ما در حال بازی در زمین تعریف شده از سوی آنها هستیم و هر کاری هم بکنیم، کنترل و مدیریت نهایی دست آنهاست. نباید انتظار داشته باشیم که چاقو دسته خودش را ببرد! نباید انتظار داشته باشیم دشمن با دست خود، اسلحه ای با خشاب کامل تحویل ما بدهد تا ما هم به قلب او شلیک کنیم!

اقدام راهبردی در عرصه سخت افزار و نرم افزار
رهبر معظم انقلاب، سال ها پیش فرمودند: «ابزار بایستی پیشرفته باشد؛ بایستی ناوابسته باشد؛ ابزار مال خود شما باید باشد؛ خود شما بایستی ابزار را به وجود آورده باشید، تولید کرده باشید، ابداع کرده باشید؛ به معنای حقیقی کلمه مالک ابزار باید باشید. [ابزار] به‌روز باید باشد … مسأله‌ی فضای مجازی، امروز جزو ابزارها است؛ مسأله‌ی بازی جنگ، امروز جزو ابزارها است؛ به اینها بایستی توجه کنید».

با همه اینها، ضروری است که دولت هر چه زودتر در عرصه بسیار مهم و راهبردی فناوری اطلاعات و ارتباطات، برنامه ای جامع برای خودکفایی و استقلال در حوزه های سخت افزاری و نرم افزاری ارائه دهد؛ در غیر اینصورت، ما محکوم به تکرار فجایع گذشته خواهیم بود. در سال های گذشته، متحمل انواع آسیب های امنیتی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و … از این ناحیه شده ایم؛ متأسفانه برخی آسیب ها و خسارات هم اساساً دیگر قابل جبران نیست؛ اما چاره ای نیست و هر چه زودتر باید برای آینده، کار اساسی انجام داد.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

2012303_963
6032950
آخرین اخبار