به گزارش پول نیوز ، ابراهیم شیخ روز شنبه تاکید کرد: تداوم تولید و رفع مشکلات صنعتگران از مهمترین اولویتهای وزارت صنعت، معدن و تجارت بهشمار میرود و در همین راستا تکمیل زنجیرههای ارزش در چهارمحال و بختیاری یکی از فعالیتهایی است که باید انجام شود.
شیخ تصریح کرد: بهعنوان نمونه چهارمحال و بختیاری صنایع آبمعدنی خوبی دارد اما از صنعت نوشیدنی مناسب بیبهره است و همچنین در این استان صنایع پتروشیمی مطلوبی مستقر شده است اما زنجیره این صنایع تکمیل نشده است.
معاون صنایع عمومی وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: یکی از اقدامات ما این است که زنجیره ارزش صنایع را در چهارمحال و بختیاری را تا جایی که میتوانیم تکمیل کنیم.
وی گفت: همچنین باید بتوانیم از زنجیره ارزش چهارمحال و بختیاری برای تامین زنجیره ارزش استانهای همسایه مانند اصفهان استفاده و پیوند را بین این استانها برقرار کنیم.
شیخ تاکید کرد: تلاش کردیم واحدهایی که به اندازه کافی تولید ندارند و در آستانه تعطیلی هستند با سایر صنایع ارتباط دهیم.
وی افزود: از ظرفیت صنایع بزرگ چهارمحال و بختیاری برای تقویت صنایع کوچک و متوسط استفاده کنیم و مسائل مرتبط با صنایع کوچک و متوسط را مورد بررسی و حل و فصل قرار میدهیم.
سهم واحدهای صنعتی این استان از کشور ۱.۴۹ درصد است و هماکنون یکهزار و ۱۳۹ واحد صنعتی از مجموع ۷۴ هزار و ۴۰۸ واحد صنعتی ایران در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که این تعداد واحد صنعتی برابر ۱.۴۹ درصد واحدهای صنعتی کشور است.
میزان سرمایهگذاری این تعداد واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری برابر چهار صدم درصد و اشتغال ۲۴ هزار نفری آنها هشت دهم درصد واحدهای صنعتی کشور است.
هماکنون یکهزار و ۶۶۶ طرح در چهارمحال و بختیاری از مجموع ۷۱ هزار و ۷۹۸ واحد صنعتی ایران در دست اجرا است که این میزان برابر ۲.۳ درصد واحدهای صنعتی در دست اجرای کشور است و استان در رده هجدهم ایران قرار دارد.
خوراک آبزیان، شیرخشک، اسکیم( پودر پایه شیر خشک نوزاد)، پودر بستنی، چربیهای گیاهی، کاشی، سرامیک، لوله موکت، کفپوش از نمد، سیمان، کیلنکر، سنگ ساختمانی، چینی بهداشتی، ورق گالوانیزه، کابل شبکه، سیلندر گاز، محصولات فولادی و ادوات کشاورزی از جمله محصولات صادراتی چهارمحال و بختیاری به شمار میرود.