به گزارش پول نیوز ، دکتر لیلی نیاکان نیز در این نشست ضمن معرفی ظرفیت ها و دستاوردهای پژوهشکده گفت: پژوهشکده در سال ۱۳۸۴ تاسیس شده و عمدتا به بیمه مرکزی خدمات ارائه می دهد اما در راستای وظایف خود با برخی از صنایع نیز و همچنین صندوق های بیمهای و وزارت علوم نیز همکاری های پژوهشی داشته است.
نیاکان افزود: یکی از اهداف پژوهشکده افزایش دانش بیمه در جامعه و حتی خود صنعت بیمه است و نیاز است که چرخش دانش در این صنعت بیش از گذشته شود و به لحاظ آموزش نیز تمرکز ما بیشتر در این حوزه است. همچنین پژوهشکده سعی کرده است واسطه خوبی بین صنعت، جامعه و دانشگاه باشد.
وی تاکید کرد: به نظر من پژوهشکده بیمه در این موضوع موفق بوده است و توانسته ارتباط مناسبی را بین شرکت های بیمه و دانشگاه ایجاد کند و تاکنون فرصت های مطالعاتی در این خصوص داشته و با فراخوان دانشجویان این رشته، متقاضیان را به عنوان کارآموز به شرکت های بیمه معرفی میکند.
وی در پایان با توجه به قوانین موجود در زمینه ادغام برخی موسسات پژوهشی خواستار بازنگری در این مصوبه با توجه به شرایط اختصاصی هر پژوهشگاه شد.
برگزاری دوره های آموزشی در چارچوب مدارس
رئیس موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی گفت: زمینههای همکاری و تعامل زیادی می تواند بین این دو نهاد وجود داشته باشد، برگزاری کارگاههای آموزشی و دانش افزایی یکی از زمینه های همکاری مشترک فیمابین موسسه و پژوهشکده است.
علی خورسندی افزود: برگزاری دورههای آموزشی درچارچوب مدارس فصلی یکی از اقداماتی است که باعث دانش افزایی می شود. پیامد وضعی و مثبت برگزاری این دوره ها ارتباطات و تعاملی است که با ایجاد آنها یک سرمایه اجتماعی شکل می گیرد که بسیار ارزشمند است چرا که امروزه یادگیری منحصر به دانشگاه نیست و در زمان فعلی کل شهر یک دانشگاه است.
بیشتر بخوانید: تفاهمنامه همکاری بیمه تعاون و پژوهشکده بیمه امضا شد
رئیس موسسه با اشاره به طراحی رشته های تخصصی در زمینه اقتصاد بیمه ادامه داد: پس از برگزاری این مدارس میتوان نسبت به پیگیری طراحی رشته های تخصصی در زمینه اقتصاد بیمه اقدام نمود که با توجه به وجود گروه اقتصاد این ظرفیت نیز در موسسه وجود دارد.
خورسندی در ادامه ضمن اشاره به تفاهم نامه قبلی بین موسسه و پژوهشکده تصریح کرد: در همکاری دوسویه باید روی دو یا سه اقدام کلیدی تمرکز کنیم و با تشکیل کارگروههای کوچک، نسبت به اجرایی سازی آنها اقدام کنیم. چرا که هم افزاییها و نشستها خروجی دارد و پیشنهاد من این است که دو سه مورد مشخص را به سرانجام برسانیم.