در اطلاعیه ای رسمی بر پرداخت سریع خسارت تاکید شد

مرحم بیمه پاسارگاد بر زخم های جانی و مالی بندر شهید رجایی

به گزارش پول نیوز ، هنوز هم باورکردنی نیست. مگر می شود بدون خرابکاری یا تهدید نظامی، بزرگترین بندر ایران دچار انفجاری شود که خسارت های جانی و مالی سنگینی بر جای بگذارد، اما دیدیم که در ایران همه چیز شدنی است و می شود بدون خرابکاری یا تهدید نظامی، فاجعه ای بدین اندازه تاسف بار رخ دهد. در حالی که همه چیز در بندر رجایی روال عادی خود را دنبال می کرد، یکی از مرگبارترین حوادث صنعتی ایران در ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ رقم خورد. این انفجار 70 کشته و بیش از ۱۰۰۰ مجروح برجای گذاشت و خسارت های سنگینی به زیرساخت‌های بندری و مناطق اطراف وارد کرد.

در نتیجه این انفجار و آتش سوزی پس از آن، بزرگترین عملیات خاموش کردن آتش در ایران رقم خورد و علاوه بر ماشین های آتش نشانی و بالگرد، هواپیما نیز برای خاموش کردن آتش وارد عمل شد. حتی روسها برای اثبات حسن نیت هواپیما اعزام کردند، اما آتش فروکش نمی کرد و هر لحظه شاهد شعله ور شدن محیط و انفجار کانتینرها بودیم. دود و آلودگی ناشی از سوختن مواد شیمیایی، آسمان بندر رجایی و بندرعباس را سیاه کرده بود.

شدت فاجعه به اندازه ای بود که ساختمان‌های اداری بندر ویران شد و به خودروهای حاضر در بندر، خسارت های سنگینی وارد شد. شیشه‌ها به شعاع ۳ تا ۵ کیلومتری شکست و روح و روان مردم را ویران کرد. برآوردها از چاله محل انفجار و خسارت های برجای مانده حکایت از آن دارد که شدت انفجار معادل ۴۰ تن TNT – بوده است.

بندرعباس به سوگ نشست و پدران، مادران، فرزندان، بستگان و آشنایان در غم جان باختن عزیزانشان بر سروصورت کوبیدند. مسوولان در عالی ترین سطح از رییس جمهور تا وزرای راه و کشور و نمایندگان مجلس در محل حادثه حاضر شدند تا به مدیریت بحران بپردازند. دستور جدی برای بررسی و تعیین علت صادر شد.

آمارها حکایت از آن داشت که 135 هزار کانتینر در بندر شهید رجایی وجود داشت که دوهزار کانتینر منهدم شد یا خسارت دید. بر اساس آخرین اخبار ۹۸.۵ درصد محموله‌های بندر ایمن ماند.

این تنها بخش نمایان فاجعه بود و بخش پنهان ماجرا، تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگانی بود که کالاهایشان به بندر رسید و در آستانه صادرات یا واردات بود اما در کام آتش سوخت. بسیاری از آنها طعم تلخ ورشکستگی را زیر زبانشان احساس کردند و بسیاری دیگر زیاد نگران نبودند، زیرا نسبت به قرارداد بیمه که شاید بارها نسبت به آن انتقاد کرده و راضی به پرداخت آن نبودند، آگاهی داشتند.

آنهایی که با بیمه پاسارگاد قرارداد داشتند، با خیالی آسوده نسبت به تامین سرمایه، نظاره گر آتش سوزی بودند و دلشان برای جان باختگان و مردمی می سوخت که بدون بیمه، اموال و دارایی هایشان را از دست داده بودند.

همچنین بخوانید  توقع تحول، نوآوری و رکوردشکنی بیمه پاسارگاد از کشاورز

البته آنهایی که با بیمه پاسارگاد قرارداد داشتند نیز دلهره داشتند، نگرانی از اینکه چه بلایی بروزگارشان خواهد آمد و آیا بیمه پاسارگاد پاسخگوی این وضعیت خواهد بود. بیمه پاسارگاد با تیتر « در حوادث سخت همراهتان هستیم» آب پاکی را روی دست بیمه گزاران خود ریخت.

بیمه پاسارگاد به منطقه ۱۵ شرکت بیمه پاسارگاد آماده باش داد تا به منظور پرداخت خسارات ناشی از حادثه در بندر‌شهید رجائی، شعبه بندرعباس بیمه پاسارگاد با تمام ظرفیت آماده پرداخت خسارت به هم‌وطنان باشد.

بیمه پاسارگاد در اطلاعیه ای رسمی با هموطنان گرامی که در حادثه بندر شهید رجایی خسارت دیدند و منجر به جانباختن و جراحت عده‌ای شد، ابراز همدردی کرد.

روابط عمومی بیمه پاسارگاد اعلام کرد: در راستای ارائه خدمات متعهدانه به هموطنان عزیز در بندرعباس، پرداخت خسارت زیان‌دیدگان این حادثه در حال انجام است و به محض تکمیل پرونده‌، جبران خسارت توسط شرکت بیمه پاسارگاد مطابق با تعهدات بیمه نامه عملیاتی خواهد شد.

بیمه پاسارگاد با اعلام تاسف و تاثر در خصوص حادثه رخ داده در بندر شهید رجایی تاکید کرد: بیمه پاسارگاد بر خود لازم می داند اقدامات لازم به منظور ارزیابی خودرو‌‌های آسیب دیده و حادثه دیدگان آتش سوزی بیمه شدگان خود را به قید فوریت اجرایی و پرداخت خسارات به زیاندیدگان را در سریعترین زمان ممکن عملیاتی کند تا گوشه‌ای از درد و رنج واقع شده را هر چند کوچک جبران کرده باشد.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

 تعاون1
-جنوبی-مقصدی-جذاب-برای-سرمایه-گذاران-صنعت-نفت
آخرین اخبار