به گزارش پول نیوز ، هر شرکت یا موسسه تا زمانی که به سود نرسد، هرگز نمی تواند ادعای مدیریت درست، بهره گیری از فرصت ها، برنامه ریزی، هدفگذاری، هماهنگی و… را داشته باشد. اما از هنگامی که یک شرکت به سوددهی رسید، آنگاه می تواند اقدامات بیشتری برای پیشرفت انجام دهد.
از سوی دیگر شرکتهایی که سوددهی قابل توجهی نداشته باشند، نمی توانند افزایش سرمایه، تولید بیشتر و توسعه را انجام دهند، زیرا نه تنها در نقطه سر به سر بلکه در نقطه ای قرار دارند که دچار روزمرگی شده و تنها می توانند پاسخگوی هزینه های جاری باشند.
یکی از اقداماتی که شرکتهای سودده می توانند انجام دهند، حضور در بورس و جذب سرمایه با فروش سهام در بازار سرمایه است تا از این طریق بتوانند طرح های توسعه ای را به مرحله اجرا درآورند. اما این تازه ابتدای راه است و شرکتهایی که وارد بورس می شوند، باید شفافیت بیشتری داشته باشند زیرا موظف هستند سهامداران خود را در جریان اقدامات انجام شده قرار دهند که برگزاری مجامع اصلی ترین مورد است. شرکتها باید به صورت سالانه مجمع عمومی عادی سالیانه را برگزار کنند و در این مجمع عملکرد دوره مالی را به سهامداران ارایه دهند و برای آینده شرکت تصمیم بگیرند. از انتخاب هیات مدیره و مدیرعامل تا افزایش سرمایه و تقسیم سود در مجامع صورت می گیرد. بنابر این سهامداران در انتظار پایان دوره مالی می مانند تا سهم خود را از سود شرکت دریافت کنند.
شرکت بهپرداخت ملت از بزرگترین و مهمترین شرکتهای بورسی است. عملکرد مناسب و سوددهی چشمگیر باعث شده تا مدیریت بهپرداخت ملت مجامع خود را به موقع برگزار کند. شرکتهایی که بدلیل عملکرد نامناسب مدیریت شرمنده سهامداران هستند، سعی می کنند مجامع را عقب بیندازند تا شاید اتفاقی در این مدت بیفتد.
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت بهپرداخت ملت با حضور 94,47 درصد سهامداران به موقع برگزار شد. در این مجمع گزارش هیاتمدیره به وسیله محمدمهدی تقی پور مدیرعامل شرکت بهپرداخت ملت ارایه شد و در ادامه حسابرس و بازرس قانونی گزارش های مربوطه را مطابق وظایف تعیین شده به مجمع ارایه کردند. در پایان نیز صورتهای مالی منتهی به 30 آذرماه امسال با تایید اعضای مجمع به تصویب رسید.
پس از آغاز رسمی مجمع، مدیرعامل بهپرداخت ملت به ارایه گزارش عملکرد شرکت پرداخت و گفت: رشد پایدار سهم بازار، گسترش اکوسیستم پذیرندگی، توسعه پرداختهای هوشمند و تقویت زیرساختهای رمزریال از مهمترین دستاوردهای این شرکت در سال مالی گذشته بوده است.
محمدمهدی تقیپور افزود: «در مسیر آینده، بهپرداخت ملت با تمرکز بر فناوریهای جدید و فعالیتهای محبوب مانند تحلیل داده، پرداختهای مبتنی بر رمزریال، استراتژیهای توسعهای خود را دنبال خواهد کرد.»
وی با اشاره به اینکه سرمایه شرکت بهپرداخت ملت در بدو تأسیس مبلغ یکمیلیون ریال بوده گفت: سرمایه به پرداخت ملت در چند مرحله به 8,000,000 میلیون ریال افزایش یافت.
مدیرعامل به پرداخت ملت به تشریح افتخارات بدست آمده در سال مالی گذشته پرداخت و افزود: «این شرکت در سال مالی گذشته دستاوردهای کلیدی بسیاری داشته که کسب رتبه 13 جهانی بر اساس ردهبندی نیلسونریپورت، انعقاد 16 قرارداد در حوزه پرداختیاری و رمزارزها، افزایش 273هزار پایانه فروشگاهی به ناوگان شرکت و نوسازی 185هزار پایانه فروشگاهی، افزایش 56درصدی درآمد حاصل از فروش شارژ و رشد سهم مبلغی پایانههای فروشگاهی به میزان0,36 درصد ازجمله آنها است.»
پس از پایان گزارش های ارایه شده، نوبت به قسمت جالب مجمع یعنی تقسیم سود رسید. با دستور هیات مدیره مجمع، سهامداران که از عملکرد هیات مدیره و مدیرعامل به پرداخت ملت بسیار خرسند شده بودند، وارد مرحله تصمیمگیری درخصوص تقسیم سود شدند. با توجه به گزارش ارایه شده از سوی مدیرعامل و ترسیم طرح های توسعه و چشم انداز آینده، سهامداران نگران این بودند که سود به طرح های توسعه اختصاص یابد، اما مقرر شد 50 درصد سود حاصله به مبلغ 2,744,000 میلیون ریال به ازای هر سهم 343 ریال بین سهامداران تقسیم شود.
آینده نگری مجمع باعث شد تمامی سود بین سهامداران تقسیم نشود و بخش قابل توجهی از آن به حساب سود انباشته منتقل شد تا بتوان در آینده تحولات بزرگی در شرکت به پرداخت ملت رقم زد .