4 فروردین 1404 - 3:30

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

ناامیدی دولت سایه در قالب جبهه پایداری و سوپرانقلابی‌ها

از استیضاح موفق دکتر همتی تا تایید استعفای دکتر ظریف (+ فیلم)

به گزارش پول نیوز، اولین ترکش ناامیدی دولت سایه در قالب جبهه پایداری و سوپرانقلابی‌های دولت چهاردهم، وزارت اقتصاد را گرفت و بازار سرمایه و نبض و ضربان جهادتبیین طبق بیانات حضرت آقا با تزریق و پمپاز ناامیدی بین آحاد جامعه ایجاد گردید و عدم حمایت رسانه ملی و ضعف بیش از اندازه در روابط عمومی مجموعه های زیربط و عدم اطلاع رسانی درست و نفوذی های دولت قبل در لایه های پنهانی و ایجاد شایعه ها با ناامیدی کار خود را دولت چهاردهم در طی شش ماه، ادامه داده است.

در حالی که بیش از شش ماه از تشکیل دولت میگذرد اما دولت چهاردهم نه روابط عمومی درستی را تشکیل داده و نه ارتباط خوبی با رسانه ها دارد و تجهیزات رسانه ای و تیم تولید محتوا هم ندارد و شخص ریاست محترم جمهور و وزرا از مستند سازی در سفرهای استانی و افتتاح خطوط تولید غافل هستند.

دیروز و امروز استیضاح وزیر اقتصاد کشورمان به سر خط خبرها تبدیل شده است.

بعضی موافقان استیضاح عبدالناصر همتی، وی را مقصر اصلی قیمت ارز در کشور می‌دانند و انگشت اتهام خود برای نابسامانی بورس را نیز به سوی همتی نشانه رفتند.

حالا بیش از 24 ساعت از استیضاح وزیر سابق اقتصاد گذشته است و دلار در آستانه 93 هزار تومان قرار گرفته است. وضعیت بورس نیز چندان تعریفی ندارد امروز بازار سرمایه با افت 57 هزار واحدی روبرو شد.

این آمار و ارقام بیان‌گر آن است که خبر استیضاح، جنگ روانی در بازار ارز و بازار سرمایه ایجاد کرده است و بر خلاف موافقان استیضاح، بازارها واکنش منفی به تغییر همتی نشان داده‌اند.

ضعف در امور رسانه ای و خبری و اطلاع رسانی

رسانه‌های رسمی مخالف دولت‌ که چندان تعدادشان کم نیست، هرروز به فعالیت‌های دولت واکنش منفی نشان می‌دهند. از سوی دیگر صدا و سیما هم چندان علاقه‌ای به انتشار اخبار مثبت از سوی دولت ندارد .

بدون شک دولت چهاردهم در اطلاع‌رسانی و انتشار اخبار درباره کارهای انجام گرفته اقتصادی چندان موفق عمل نکرده است و به همین دلیل مخالفان وی از این ماجرا سو استفاده کرده و به انتشار اخبار کذب در این زمینه پرداخته‌اند.

ضعف در تولید محتوا

دولت چهاردهم فعالیت چندانی در تولید محتوا در رسانه‌ها و فضای مجازی ندارد که این یکی از نقاط ضعف آن است. این درحالی است که دولت سیزدهم رسانه‌های زیادی را همراه خود کرده بود و با حجم انبوهی از تولید محتوا به جنگ فضای مجازی رفته بود.

ضعف در لایه های روابط عمومی  

روابط عمومی‌های وزارت اقتصاد، مناطق آزاد، سازمان بورس ، بانک و بیمه مرکزی هم چندان به وظایف خود به درستی عمل نکردند و این امر باعث شد تا عملکرد وزارتخانه‌های مختلف زیر سوال برود.

برگزاری نشست‌های مختلف خبری، ارتباط مثبت با همه رسانه‌ها از جمله وظایف روابط عمومی‌ها است که طی شش ماه گذشته به این وظایف چندان به درستی عمل نشد.

  نشست های خبری خالی از خبرنگار

در مدت روی‌کار آمدن دولت چهاردهم، نشست‌های خیری چندانی برگزار نشد؛ آن تعدادی هم که برگزار شد با دعوت از چند رسانه محدود برگزار شد و تصاویر حاکی از آن دارد که بیشتر این مراسم با صندلی‌های خالی و عدم استقبال مواجه بود.

 

انسان‌های نخبه و جهادی در دولت؛ اما خالی از شفاف سازی و سخن با مردم

کارنامه دولت چهاردهم نشان می‌دهد که متخصصان و کارشناسان روی بیشتر صندلی‌های مدیریتی تکیه زدند و این یکی از ویژگی‌های مهم این دولت است که مخالفان هم به آن اذعان داشته‌اند. اما عدم اطلاع‌رسانی و گفتگوی مناسب با مردم، تغییرات و تحولات مثبت در اقتصاد و سایر بخش‌ها از چشم‌ها پنهان ماند.

 وزیر بعدی با چه تحولاتی؟!

دولت 3 ماه فرصت دارد تا جایگزین همتی را به مجلس معرفی کند؛ گرچه کشور ما خالی از اقتصاددان‌ها نیست و افراد نیست، اما سوال اینجاست که آیا فردی جدید می‌تواند اقتصاد تحریمی ایران را از وضعیت نابسامان خارج کند؟

برادران جلیلی در سایه با هدف ناامیدی و تخریب

به جرات می‌توان گفت که برادران جلیلی که در عالی ‌رتبه‌ترین لایه‌های صدا و سیما حضور و نفوذ دارند، از همان روزهای اول دولت پزشکیان کمر به تخریب دولت جدید بستند.

وحید جلیلی با برگزاری نشست‌های مطالبه گرانه برادر سعید جلیلی در سال ۱۳۹۷ علی فروغی را وارد صدا و سیما مینماید و با حذف عادل فردوسی پور از شبکه سه سیما نا امیدی را بین آحاد مردم تزریق کرد. سعید جلیلی باز هم در سایه به تخریب و ناامیدی دست میزند و اخوی ایشان از آبان ۱۴۰۰ در سازمان صدا و سیما رسانه ملی را به جایگاه شخصی تبدیل نموده است.

رسایی و ثابتی نقطه صفر جبهه پایداری در مجلس شورای اسلامی

رسایی و ثابتی دو نماینده مجلس دوازدهم هستند که از مخالفان سرسخت عبدالناصر همتی بودند و توانستند بالاخره حرف خود را به کرسی بنشانند و شاید بتوان گفت این دو نماینده از ارکان‌های کلیدی حذف همتی از وزارت اقتصاد بودند.

گفتار و رفتارهای این دونماینده مجلس بارها نشان داده است که از همان روزهای آغازین دولت جدید، عملکرد دولت را زیر ذره‌بین گذاشته‌اند.

بورس و فرابورس

شاخص بازار سرمایه در اولین روز کاری بعد از استیضاح به وضوح نشان داد که همتی مشکل اصلی اقتصاد ایران نبود و سهامداران با رفتن همتی از بازار ناامید شده‌اند.

بانک و بیمه مرکزی

همتی که کارنامه درخشانی در بانک و بیمه مرکزی دارد، به خوبی توانست مدیران لایقی را برای این دو نهاد مهم اقتصادی برگزیند؛ اما همانطور که گفته شد؛ عدم ارتباط مناسب با رسانه‌ها و اطلاع‌رسانی مناسب، عملکردهای مثبت دولت در این بخش‌ها را از چشم‌ها پنهان داشت.

مناطق آزاد ویژه تجاری و اقتصادی

مناطق  آزاد نیز یکی از ارکان‌ مهم اقتصاد کشور است که می‌تواند در کنار همه فعالیت‌های اقتصادی، به جذب گردشگر منجر شود که این عامل نیز به شدت به اطلاع‌رسانی و معرفی جاذبه‌های گردشگری وابسته است که رسانه‌ها مهمترین بخش معرفی این جاذبه‌ها هستند.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

4670423
OIP (7)
همچنین بخوانید
آخرین اخبار