حمایت تمام قد صندوق بیمه کشاورزی از بانوان روستایی و عشایری (+ فیلم)

به گزارش پول نیوز ، معیشت و زندگی روستاییان و عشایر با تولید عجین شده است، آنها در هر بخشی از تلاش روزانه ضمن تامین مایحتاج خود، قسمتی از نیاز جامعه را برآورده می‌کنند.

زنان روستایی؛ اهرمی قدرتمند در روستا‌ها  به شمارمی‌روند که دوشادوش مردان به کارهای سخت و طاقت‌فرسا مشغول هستند و به طور مستقیم و غیرمستقیم بر اقتصاد کلان کشورها تاثیر گذارند.

به گفته سازمان‌های بین‌المللی زنان روستایی نقش بسزایی در تامین مواد غدایی در سراسر جهان دارند و  براساس آمار، این اقشار یک چهارم جمعیت جهان را تشکیل داده‌اند.

زنان روستایی و عشایری فراتر از نقش‌های سنتی همواره در تامین معیشت و تولید محصولات کشاورزی و دامپروری مشارکت داشته و با نقش آفرینی در تبیین غذای جامعه، فرصت کار و تلاش در عرصه‌های دیگر برای همه افراد جامعه فراهم کرده‌اند.

به همین دلیل فعالیت این زنان سخت کوش از چشم نهادهای بین‌المللی دور نمانده و ۱۵ اکتبر برابر با ۲۳ مهر، روز بین‌المللی زنان روستایی نام‌گذاری شده ‌است.

در کشور ما هم زنان روستایی و عشایری بار زیادی را روی دوش خود دارند . با این حال همچنان این اقشار زحمت کش در بسیاری از موارد در دسترسی به منابع و خدمات و امکانات رفاهی با محدودیت روبرو هستند و متاسفانه چندان مورد توجه مسئولان قرار نمی‌گیرند.

اما صندوق بیمه کشاورزی با طرح« شهیده میرابی» در تلاش است تا شعارها دوری کند و این اقشار را بیش از پیش در عمل مورد توجه قرار دهد.

توانمندسازی بانوان روستایی و عشایری و مشارکت آن‌ها در امر توسعه فروش بیمه کشاورزی، تسریع در ارائه خدمات بیمه کشاورزی به تولیدکنندگان ، افزایش ضریب نفوذ بیمه کشاورزی در جوامع روستایی و عشایری، افزایش مشارکت اجتماعی در چارچوب کارگزاران بیمه کشاورزی، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد خانوارهای روستایی و عشایری، کمک به استمرار تولید و امنیت غذایی در روستا از طریق فروش بیمه‌نامه کشاورزی، جلوگیری از مهاجرت‌های روستایی و افزایش خودباوری و اتکای به نفس زنان در سطوح بینشی، مادی و معیشتی از جمله اهداف این طرح است.

بر اساس اعلام صندوق بیمه کشاورزی دو گروه می‌توانند از طرح «شهیده میرابی» بهره‌مند شوند:

گروه اول:  بانوان مقیم روستا که حداقل دارای مدرک تحصیلی کارشناسی در یکی از رشته‌های مرتبط در زیر بخش کشاورزی هستند. این گروه از بانوان می‌توانند با ثبت درخواست در سامانه «درگاه ملی مجوزها» به یکی از نمایندگی‌های بیمه کشاورزی حوزه فعالیت معرفی و به‌عنوان “کارگزار مقیم ” فعالیت نمایند.

همچنین بخوانید  از مشتریان وفادار در چهلمین سالگرد تاسیس صندوق بیمه کشاورزی تجلیل شد(+ فیلم)

گروه دوم:  بانوان مقیم روستا که فاقد مدرک تحصیلی کارشناسی مرتبط در یکی از رشته‌های زیر بخش کشاورزی هستند. این گروه از بانوان بسته به میزان تحصیلات، نفوذ در روستا، خبره محلی بودن و غیره می‌توانند به‌عنوان «همیار بیمه کشاورزی» فعالیت نمایند.

کلیه بانوان روستایی و عشایری با عنوان کارگزار مقیم و همیار بیمه کشاورزی پس از گذراندن دوره‌های آموزشی می‌توانند مطابق شیوه‌نامه‌های ابلاغی و زیر نظر نمایندگی‌های بیمه کشاورزی حوزه عمل،فعالیت ‌نمایند.

امید است با حمایت صندوق بیمه کشاورزی، بانوان روستایی و عشایری کشورمان بتوانند از امکانات و حمایت‌های بیشتری برخوردار شوند، که قطعا این نوع حمایت‌ها روی سایر اقشار جامعه نیز تاثیرگذار خواهد بود.

 

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

Former Malaysian Prime Minister Mahathir Mohamad speaks during an interview in Putrajaya
آغاز فرایند رسمی ورود و شماره_گذاری خودروهای گذر موقت در منطقه آزاد اروند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار