17 شهریور 1403 - 18:24

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

در قالب مسوولیت اجتماعی ۵۵ میلیارد تومان برای تجهیز و نوسازی بیمارستان تخصیص یافت

گام بلند فولاد مبارکه در تزریق امید به بیماران ناامید

به گزارش پول نیوز، برای تولید به ویژه تحقق شعار سال یعنی جهش تولید، به شرکتهای توانمند نیاز است، شرکتهای بزرگی که تاب آوری بالایی داشته و نه تنها در برابر چالشها، مدیریت قابل توجهی نشان دهند، بلکه اقداماتی تحول آفرین در مسیرهای گوناگون انجام دهند.

درخشش در عرصه های گوناگون

یکی از شرکتهایی که توانسته در عرصه های گوناگون درخشش چشمگیری داشته باشد، فولاد مبارکه اصفهان است. این شرکت در بخشهای گوناگون از تولید تا تامین نیاز داخل و صادرات بخوبی درخشیده و علاوه بر تمام اینها، در عرصه های گوناگون از جمله مسوولیت های اجتماعی با بخشندگی کامل ورود کرده به نوعی که نیازهای اساسی مردم را تامین کرده است. فولاد مبارکه لیست بلند بالایی از حضور در مسوولیتهای اجتماعی دارد، اما در تازه ترین اقدام، تجهیز و نوسازی بیمارستان محمدرسول‌الله مبارکه را در دستور کار قرار داده که فاز اول آن افتتاح شد.

بیمارستان در رتبه اول اهمیت

مشارکت فولاد مبارکه در تجهیز و نوسازی بیمارستان اهمیت ویژه ای دارد، زیرا در بخشهایی ورود کرده که نیاز اساسی بیمارستان است. مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در حاشیه آغاز فاز اول تجهیز و نوسازی این بیمارستان گفت: فولاد مبارکه فلسفه وجودی خود را ورای تولید فولاد و درآمدزایی و در اصل خلق آینده بهتر برای ایران و ایرانی تعریف کرده و در این زمینه همسایگان فولاد در اولویت قرار دارند.

تخصیص 55 میلیاردتومان اعتبار

محمدیاسر طیب‌نیا افزود: از آنجا که از ضروری‌ترین نیازهای مردم مبارکه حوزه سلامت، بهداشت و درمان است و اتفاقاتی در این زمینه برنامه‌ریزی شده، بازسازی تاسیسات بیمارستان، تجهیز به MRI و خرید یک دستگاه آمبولانس برای بیمارستان محمد رسول‌الله مبارکه در دستور کار قرار گرفت که شرکت فولاد مبارکه قرار است برای هر دو بخش ۵۵ میلیارد تومان اعتبار تامین کند، که ۲۰ میلیارد تومان برای تجهیز بیمارستان به MRI و ۳۵ میلیارد تومان برای بازسازی تاسیسات و خرید آمبولانس است.

همچنین بخوانید  فریاد فولاد مبارکه از تهدید تولید با واردات فولاد چینی

اعتراف صریح نماینده مبارکه

تجهیز و نوسازی بیمارستان محمدرسول‌الله مبارکه به اندازه ای اهمیت دارد که زهرا سعیدی مبارکه، نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در مراسم آغاز فاز اول تجهیز و نوسازی این بیمارستان حضور یافت. زهرا سعیدی با کسی تعارف ندارد و در تشریح عملکرد هر مجموعه، صراحت گفتار خاص خودش را دارد. وی در حاشیه مراسم افتتاح فاز اول تجهیز و نوسازی این بیمارستان گفت: امروز را به فال نیک می گیرم، چرا که شرکت فولاد مبارکه نگاه خاصی به مسوولیت اجتماعی در حوزه امنیت و سلامت مردم منطقه دارد. نماینده مبارکه در مجلس شورای اسلامی افزود: امروز این شرکت و دانشگاه علوم پزشکی تجهیز و نوسازی بیمارستان محمدرسول‌الله مبارکه را تقبل کردند که از این میزان ۵۵ میلیارد تومان سهم فولاد مبارکه است.

ساده انگاری ممنوع

اینکه از کنار تجهیز بیمارستان به ام.آر.آی بسادگی بگذریم، نوسازی را کم اهمیت جلوه دهیم یا خرید آمبولانس را کم اهمیت بدانیم، نه تنها کم لطفی، بلکه کینه ورزی است. کافی است بدانیم تشخیص به موقع بسیاری از بیماری ها، با وجود یک دستگاه ام.آر.آی تا چه اندازه سرعت می گیرد، رسیدن بیمار اورژانسی به موقع و انجام خدمات درمانی، در گرو وجود آمبولانس بروز است، آمبولانسی که در میانه راه از کار نیفتد تا جان بیماری که حمل آن بر عهده دارد، به خطر بیفتد. فرسودگی بیمارستان نیز معضل بزرگی است. فرسودگی باعث ناامیدی می شود، همانگونه که خانه بافت فرسوده روح و روان را می خراشد، بیمارستان نیز تابع همین شرایط است. بنابر این گام بزرگ فولاد مبارکه در تجهیز و نوسازی بیمارستان مبارکه را ساده انگاری نکنیم و قدرشناس باشیم.

فرسودگی ۷۰ درصد بیمارستان‌ها

برای آنکه قدرشناس مسوولیت اجتماعی فولاد مبارکه اصفهان باشیم، کافی است وضعیت بیمارستانهای کشور را بررسی کنیم.  مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت گفت: ارزیابی لرزه‌ای بیمارستان‌های کشور در دهه ۸۰ نشان داد که حدود ۷۰ درصد ساختمان‌های درمانی فرسوده هستند. این میزان در تهران به دلیل قدمت بیمارستان‌ها بیش از ۸۰ درصد بوده است. امیر ساکی با اعلام اینکه بیش از ۹۰ درصد بیمارستان‌های فرسوده امکان مقاوم‌سازی نداشته و مقاوم‌سازی آن‌ها توجیه‌پذیر نیست گفت: این بیمارستان‌ها باید جایگزین شوند.

مشکل تامین اعتبار

مدیرکل منابع فیزیکی وزارت بهداشت افزود: باتوجه به اینکه سیاست نهضت بیمارستان‌سازی در کشور از سال‌های گذشته و به‌ویژه در ۱۵ سال اخیر با ساخت بیش از ۴۰ هزار تخت بیمارستانی که بعضی از این بیمارستان‌ها جایگزین بیمارستان‌های فرسوده قبلی بوده، آغاز شده؛ درصد فرسودگی ترمیم یافته در حوزه بیمارستانی به حدود ۴۰ درصد رسیده، با این وجود وزارت بهداشت برنامه جایگزین کردن ۵۰ هزار تخت فرسوده فعلی را در یک برنامه میان مدت در دستور کار قرار داده که این برنامه بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان برای دولت هزینه دارد که باید توسط سازمان برنامه و بودجه و همچنین مجلس شورای اسلامی مورد حمایت جدی قرار گیرد.

لزوم ۳ برابر شدن اعتبارات عمرانی

ساکی برنامه جامع برای بهبود وضعیت ایمنی بیمارستان‌ها با توجه به میزان فرسودگی بیمارستانی در کشور را جایگزینی دانست و گفت: مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها به دلایلی چون هزینه‌های بالای مقاوم‌سازی نسبت به جایگزینی، عدم برخورداری ساختار معماری بیمارستان‌های قدیمی از مدل‌های استاندارد و… مقرون به صرفه نیست. در عین حال مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها در حین فعالیت بیمارستان و ارائه خدمت به بیمار عملا مقدور نیست و از طرفی امکان تعطیل کردن بیمارستان هم وجود ندارد. بر این اساس جایگزینی گزینه مناسب برای تامین ایمنی بیمارستانی در کشور است که برای تحقق این برنامه، باید اعتبارات عمرانی حوزه سلامت حداقل سه برابر حالت فعلی شود. همچنین حداکثر استفاده از حضور خیرین و بخش خصوصی در تامین زیرساخت‌های حوزه سلامت انجام شود که نیازمند توجه ویژه شهرداری‌ها و مسوولان استان‌ها و شهرستان‌ها برای اتمام پروژه‌ها است.

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

باران
 تعاون1
همچنین بخوانید
آخرین اخبار