با اعلام فهرست اقلام مورد نیاز، فراخوان همکاری صادر شد

لبخند شرکت ملی مس به تولیدکنندگان داخلی

به گزارش پول نیوز ، واقعیت تلخ تحریم را نمی توان منکر شد. برای تولید مشکلات بسیاری داریم. از تامین مواد اولیه تا خرید تجهیزات و فناوری روز تنها بخشی از چالشهای تولید است که اگر چالشهای انتقال ارز و جریمه شرکتهای طرف قرارداد با ایران از سوی آمریکا را به این لیست اضافه کنیم، متوجه شدت تاثیر تحریم ها بر اقتصاد می شود.

چاره اندیشی علیه تحریم

با وجود این همه محدودیت و ممنوعیت، سوال اینجاست که باید چه کنیم. باید تسلیم تحریم ها شویم و برای بدست آوردن نیازهای خود، به هر خواسته تحمیلی از سوی استکبار تن بدهیم یا به متخصصان، دانشمندان، تحصیل کردگان و نیروهای متعهد کشور اعتماد کنیم تا هر آنچه در لیست تحریم ها قرار دارد و برای بدست آوردن آنها باید مشکل داشته باشیم را در داخل و بدست نیروهای ایرانی تولید کنیم.

اعتماد به توان داخلی

سالهاست اعتماد به توان داخلی در دستور کار قرار دارد و هر آنچه در قالب  جنگ تحمیلی نمی توانیم بدست بیاوریم، در داخل و بدست نیروهای متعهد ایرانی تولید می کنیم. از انجا که رهبر انقلاب به عنوان سیاستگذار کلان کشور، خط مشی ها را تعیین می کنند، اعتماد به نیروهای ایرانی با قوت و قدرت در دستور کار قرار دارد که نمونه آن را در نامگذاری سال 1401 با عنوان “تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین” شاهد بودیم. در این سال تمامی بخشهای کشور به شرکتهای دانش بنیان اعتماد کردند و از شرکتهای خدماتی تا تولیدی، صنعتی، کشاورزی و… خواسته های خود را با شرکتهای دانش بنیان در میان گذاشتند و هر آنچه بدلیل تحریم ها نمی توانستیم داشته باشیم، بدست نیروهای ایرانی تولید کردیم.

جذابیت های دانش بنیان

جذابیت دانش بنیان و دستیابی به نیازهای اساسی کشور به اندازه بالا بود که با وجود گذشت دو سال از 1401  همکاری با شرکتهای دانش بنیان در دستور کار بسیاری از بخشهای اقتصادی و بنگاههای اقتصادی کشور قرار دارد که نمونه آن را در شرکت ملی صنایع مس ایران شاهد هستیم. شرکت ملی صنایع مس ایران که در سالهای اخیر توانسته نیازهای خود را از طریق توان داخلی تامین کند، برای سال جاری نیز فراخوان جامعی صادر کرده تا شرکتهای توانمند داخلی نیازهای صنعت مس را در داخل تولید کنند.

همچنین بخوانید  یکه‌تازی شرکت ملی صنایع مس ایران در تولید و صادرات

ابعاد گوناگون درخواست همکاری

هدف شرکت ملی صنایع مس ایران در ابعاد گوناگون قابل بحث است. اولین و مهمترین گام، دور زدن تحریم هاست تا با این روش بتوان نیازهای صنعت مس را تامین کرد. گام دوم مدیریت مشکلات ارزبری است. در شرایطی که میلیاردها دلار ارزهای ناشی از صادرات در کشورهای خارجی بلوکه شده، مشخص می شود که تا چه اندازه در بخش انتقال ارز مشکل داریم و اگر هم بخواهیم این مشکل را رفع کنیم، باید درصدهای نجومی به صرافان و دلالان ارزی بدهیم. بنابر این صرفه جویی ارزی در همکاری با شرکتهای داخلی است. نکته سوم اعتماد آفرینی و ایجاد اعتماد به نفس در بین نیروهای توانمند و خوش فکر داخلی است. نکته چهارم جلوگیری از فرار مغزهاست، زیرا آنهایی که توان انجام اقدامات چشمگیر دارند، توان خود را در خدمت به کشورشان صرف می کنند. البته اهداف و رویکردهای بسیاری وجود دارد که می تواند موثر باشد.

قطعات با بیشترین ارزبری

شرکت ملی صنایع مس ایران اعتماد و اعتقاد به نیروهای توانمند داخلی را در عمل اثبات کرد و واحد بومی‌سازی شرکت ملی صنایع مس ایران در راستای استفاده از حداکثر توان تولیدی و خدماتی کشور، فهرست اقلامی که بیشترین میزان ارزبری و اولویت ساخت داخل دارند را منتشر کرد. شرکت ملی صنایع مس ایران از تمامی مراکز دانشگاهی، پژوهشی، شرکت‌های دانش‌بنیان و توانمند دعوت کرد در صورت توانایی ساخت داخل هر یک از آیتم‌های اعلام شده، به آدرس www.nicico-acc.ir مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کنند.

فهرست نیازها

شرکت ملی صنایع مس ایران فهرست قطعات مورد نیاز را اعلام کرده تا هر مجموعه ای با توجه به توان خود، به سمت تولید یکی از موارد مورد نیاز اعلام شده گام بردارد. انواع چرخ‌دنده‌ها از جمله پینیون‌ها و دنده‌های بالمیل و سگمیل تا قطر 8 متر، انواع کلکتور، انواع فلوکولانت، انواع پمپ‌های آب، اسید، اسلاری، دیافراگمی و پریستالتیک و انواع کف‌ساز از جمله نیازهای اعلام شده از سوی شرکت ملی صنایع مس ایران است.همچنین انواع گیربکس‌های صنعتی شامل خورشیدی، کتابی، هلیکال با ظرفیت‌های مختلف، انواع نسوزها، نوار نقاله‌های عریض و نوارهای Steelcord ، انواع موتورهای  LV and MV، انواع بیرینگ‌ها و یاتاقان‌ها، انواع روغن و روانکار از دیگر قطعات مورد نیاز شرکت ملی مس به شمار می‌رود.

زمینه سازی برای تعامل

اقدام قابل توجه شرکت ملی صنایع مس ایران، زمینه سازی برای تعامل است به نوعی که اعلام کرده علاقه‌مندان می‌توانند به‌منظور بازدید از سایر توانمندی‌ها و نیازهای بومی‌سازی شرکت ملی صنایع مس ایران به آدرس https://nama.nicico.com/ مراجعه  کنند. این بخش از اطلاعیه نشان می دهد که شرکت مس آماده هرگونه همکاری در هر زمینه ای است و بنادارد زنجیره تولید را از پایین ترین تا بالاترین سطح برقرار کند. در این صورت بزودی زنجیره تولید تکمیل می شود و تولید محصول جایگزین خام فروشی می شود.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

جلسه ایدرو
بیمه تعاون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار