23 شهریور 1403 - 8:25

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

تقی پور صندوقداری، حسابداری، دقت بالا و خطای پایین را از مزیت های کیوسک اعلام کرد

درخشش سلف-چک‌اوت در صدر افتخارات به‌پرداخت ملت

به گزارش پول نیوز، خرید همواره یکی از جدی ترین چالشها برای تمامی افراد بوده و به نظر نمی رسد که این چالش پایانی داشته باشد. اما خرید برای هر قشر جامعه معنا و مفهوم خاصی دارد. افرادی که از توان مالی قابل توجهی برخوردار هستند، بدون توجه به قیمت کالاها، فقط انتخاب می کنند و در کارتهایشان آنقدر موجودی هست که بدون نگرانی آن را پرداخت کنند، اما کارمندان و اقشار ضعیف جامعه ناچار هستند قیمت ها را با دقت بررسی کنند و به اندازه موجودی کارتشان خرید کنند یا سهم و سقفی که برای خرید در نظر گرفته اند، رعایت کنند.

چالش صف صندوق

نکته دیگری که خرید را به چالش می کشاند، قرار گرفتن در نوبت صندوق است. صف بسیاری از فروشگاهها به اندازه ای شلوغ است که خریدار باید مدتها در نوبت بماند تا شاید نوبت به او برسد. بارها افراد بخاطر صف های طولانی صندوق، از خرید منصرف می شوند که نه تنها برای فروشگاه، بلکه برای افراد نیز چالش آفرین می شود. البته استرس و نگرانی قرار گرفتن در نوبت صندوق را نیز نمی توان نادیده گرفت.

فروشندگان خسته و عصبانی

البته تعریف کارت بانکی و حذف پول مدتهاست خرید را تا حدودی آسان کرده، اما همچنان معضل تلف کردن وقت در صف صندوق به قوت خود باقی است. از سوی دیگر در بسیاری از موارد بدلیل شلوغی صندوق، شاهد رفتار نامناسب صندوقدار هستیم که خستگی و کار در زمانهای طولانی می تواند توجیه کننده رفتار تند و خشن برخی فروشندگان باشد. این قبیل رفتارهای فروشندگان باعث می شود مشتریان فروشگاههای دورتری را انتخاب کنند که صندوق دار اخلاق مدارتری داشته باشد که هم خرید و هم فروشنده از آن زیان می بینند.

تاثیرات پیشرفت علم

پیشرفت علم باعث شده در بسیاری از موارد مردم هنگام خرید چالش کمتری داشته باشند. امروزه در بسیاری از فروشگاهها، بیمارستانها، داروخانه ها، جایگاههای سوخت و… دستگاههایی گذاشته اند که مشتری می تواند هزینه خریدهای خود را پرداخت کند و هنگامی که به دستگاه پرداخت مراجعه می کند، نام خریدار و مبلغ خرید روی صفحه نمایش داده می شود که مشتری می تواند با انتخاب گزینه خود اقدام به خرید کند. اگرچه این روش بسیار تاثیرگذار است، اما هنوز راهکارهای بهتری وجود دارد و می توان در پرداخت گام های موثرتری برداشت.

همچنین بخوانید  ستاره شاپرک بر دوش «به پرداخت ملت»

سلف چک اوت

یکی از مهمترین گام هایی که برداشته شده، روش خودپرداخت فروشگاهی یا سلف چک اوت است. این روش نسل جدیدی از میزصندوق‌های فروشگاهی است که در بسیاری از خرده فروشی‌ها، به‌خصوص فروشگاه‌هایی که روزانه حجم زیادی از سفارشات را مدیریت می‌کنند، قابل استفاده است. طراحی این سیستم بدین صورت است که مشتریان بدون نیاز به صندوق‌دار، بارکد محصولاتی که قصد خرید آن‌ها را دارند، با بارکدخوان اسکن کنند. سپس از طریق صفحه نمایش، قیمت هر محصول و جمع نهایی مبلغ خریدشان را مشاهده کنند و در صورت تایید، از طریق کارتخوان متصل به‌سیستم، نسبت به تسویه حساب اقدام کرده و از فروشگاه خارج می شوند.

شکستن صف پرداخت

به یقین خودپرداخت فروشگاهی یا همان سلف چک اوت راهکاری مدرن برای بهبود تجربه خرید مشتریان و شکستن صف پرداخت در هایپرمارکت‌های بزرگ است. اما ظرافت های بسیاری در این روش وجود دارد که باعث می شود بزودی به فراگیری برسد. اول اینکه مشتری می تواند قیمت محصول را مشاهده کند که امکان مقایسه با دیگر کالاها را می دهد، دوم اینکه جمع هزینه های  پرداختی، این امکان را می دهد که اگر فردی بیشتر از موجودی کارتش خرید کرده، قبل از آنکه مقابل صندوقدار شرمنده و ناچار شود کالایی را از لیست خرید خارج کند، با این روش مدیریت کند، سوم اینکه ناچار نیست در صف پرداخت انتظار بکشد و چالش رویارویی با صندوقدار را نیز نخواهد داشت. همچنین با همه گیر شدن این روش، بحث صندوقداری نیز کمرنگ می شود که باعث کاهش هزینه های فروشگاه می شود.

نوآوری نیازمند متخصصان

برای آنکه بتوان فناوری یا روش پرداختی را نهادینه کرد، نیاز به متولی دارد و متولی باید تخصص، تجربه، درک درست، سابقه فعالیت در آن عرصه و رتبه قابل توجهی در بین رقبا داشته باشند. چک اوت یک روش تخصصی است که چنانچه بدرستی اجرایی نشود، با اقبال رو به رو نمی شود و روشی که می تواند تاثیرگذار چشمگیری داشته باشد، درگیر انتقاد، عدم استقبال و حتی شکست طرح می شود.

به‌پرداخت در اوج لیاقت

بی شک شرکت به پرداخت ملت با توجه به سابقه درخشانی که در زمینه خودپردازها دارد و رتبه بی رقیبی که در در بین فعالان این عرصه دارد، می تواند بهترین متولی در زمینه سلف سرویس پرداخت باشد یا همان چک اوت باشد. در این زمینه مدیرعامل به پرداخت ملت درخصوص «کیوسک‌های سلف-چک‌اوت» که به عنوان محصولی کارآمد در نمایشگاه الکامپ ارایه شد گفت: «این کیوسک‌های سلف‌‌سرویس، در واقع خودپردازهای فروشگاهی هستند که با اتصال به سیستم فروش یا حسابداری بنگاه‌های کسب‌وکار اعم از فروشگاه‌های زنجیره‌ای، داروخانه‌ها، بیمارستان‌ها، مجتمع‌های تفریحی و… عملا کار صندوقدار و حسابدار را با هم انجام داده و بدین ترتیب، هزینه‌های مشتریان ما را کاهش می‌دهد. تقی پور در تشریح دیگر ظرفیت های این روش گفت: از سوی دیگر، کیوسک‌های سلف-چک‌اوت، با دقت بالا و درصد خطای بسیار پایینی که دارند، موجبات اطمینان خاطر صاحبان این مجموعه‌ها را فراهم کرده و کل پرداخت‌های مجموعه را مدیریت می‌کنند.»

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

اروند
Icn1000326www.tiktarh
همچنین بخوانید
آخرین اخبار