24 دی 1403 - 4:48

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

دانش بنیان ها زیر چتر حمایتی بانک سینا

به گزارش پول نیوز، آغازین لحظات سال 1401 بود که رهبر انقلاب بار دیگر با مردم سخن گفتند و پس از تشریح گذشته، شعار سال جدید را “تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین” نامگذاری کردند. این نامگذاری با این هدف صورت گرفت که توان داخلی در عرصه های علمی مورد توجه قرار گیرد، چرا که در تمامی سالهای قبل از آن، شاهد کم لطفی تمامی بخشها با دانشگاه و نهادهای علمی بودیم.

 

نگاه محبت آمیز

 

از همان روزهای ابتدای سال، نگاه محبت آمیز به دانش را شاهد بودیم، دانشی که نماد آن شرکتهای دانش بنیان بود. با این نامگذاری، تلاش‌ برای خلق آینده‌ای متکی بر دانش و فناوری، بین جامعه علمی و صنعتی کشور دوچندان شد، آینده‌ای که نوید ارتباطی عمیق و مستحکم بین دانشگاه با فضای جامعه و صنعت را می‌داد.

 

دستاوردهای درخور توجه

 

دستاوردهای دانش بنیان در پایان 1401 به اندازه ای در خور توجه بود که همکاری با دانش بنیان ها ماندگار شد به نوعی که با پایان یافتن 1401 دانش بنیان همچنان در توجه قرار داشت. مهمتر اینکه بسیاری از قراردادهای همکاری که در سال 1401 بسته شد، در سالهای بعد به بار نشست که نمونه آن را همچنان شاهد هستیم.

 

 

ارزآوری قابل توجه

 

دانش بنیان ها به اندازه ای تاثیرگذار بودند که بسیاری از قطعات مورد نیاز صنعت که از خارج وارد می شد، به همت این شرکتها در داخل تولید شد و نه تنها ارزآوری قابل توجهی داشت، بلکه تولید و اشتغالزایی خوبی را رقم زد. اما مطابق دوره های گذشته، با پایان یافتن 1401 نامگذاری سال و دانش بنیان نیز به فراموشی سپرده شد.

 

بیشتر بخوانید:

نگاه مهربان بانک سینا به ازدواج با پرداخت پنج هزار میلیارد وام

فراموشی دستاوردها

 

اینکه با نامگذاری سال متحول شویم و پس از آن همه چیز به ویژه دستاوردهای آن را فراموش کنیم، به هیچ عنوان درست نیست به همین دلیل بسیاری از بخشها که به اهمیت دستاوردهای نامگذاری سال پی می برند، آن را در دستور کار قرار می دهند که نمونه آن را در بانک سینا شاهد هستیم، به نوعی که با هدف حمایت از توسعه محصولات و خدمات دانش‌بنیان و در راستای ارتقای تولید ملی از طریق ایجاد بسترهای مالی مناسب، بانک سینا و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

 

پوشش دهنده نیازهای فعلی و آتی

 

علی ابدالی در تشریح اهمیت امضای تفاهم نامه بانک سینا با صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه تهران گفت: این تفاهم‌نامه در راستای حمایت از توسعه محصولات و خدمات دانش‌بنیان بین این بانک و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران به‌گونه‌ای تنظیم شده که پوشش‌دهنده همه نیازهای فعلی و آتی در حوزه تأمین مالی و سرمایه‌گذاری شرکت‌های دانش‌بنیان باشد. مدیرعامل بانک سینا با اشاره به پیشینه و سوابق این بانک در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، گفت: یکی از موضوعات مورد توجه بانک سینا در سال‌های اخیر، تلاش در جهت تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بوده و حمایت از توسعه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یکی از ارکان اساسی در تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی، همواره در دستور کار بانک قرار داشته است.

 

سهم دانش بنیان در اقتصاد

 

نکته بسیار مهمی که ابدالی در تشریح اهمیت این تفاهم نامه تشریح کرد، ضرورت حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان بود که در این رابطه گفت: امروزه شرکت‌های دانش‌بنیان سهم به‌سزایی در اقتصاد کشور دارند و در بانک سینا، تسهیل دسترسی این شرکت‌ها به منابع مالی و نیز زمینه‌سازی برای سرمایه‌گذاری در طرح‌های دانش‌بنیان را دنبال می‌کنیم.

 

بانک در خدمت دانش بنیان

 

اینکه تفاهم نامه امضا شود، اقدامی معمول است اما مفاد آن اهمیت بسیاری دارد. بر اساس این تفاهم‌نامه که بین بانک سینا و صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه تهران به امضا رسید، بر ارائه انواع خدمات مالی و بانکی به شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین اعطای انواع تسهیلات در قالب عقود اسلامی، صدور ضمانتنامه، گشایش اعتبارات اسنادی ریالی و ارزی و… در چارچوب ضوابط و مقررات بانک مرکزی تأکید شده است.

 

 

 حامی مطمئن

 

محمدمهدی فریدوند، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه تهران نیز با ابراز خرسندی از شکل‌گیری تعاملات با بانک سینا گفت: بانک سینا با بهره‌مندی از ظرفیت‌های مطلوب مالی و سرمایه‌گذاری، می‌تواند حامی مطمئنی برای صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه تهران باشد و امیدواریم این همکاری دوجانبه، نتایج بسیار ارزنده‌ای را در حوزه اقتصاد ‌دانش‌بنیان به همراه داشته باشد.

 

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

 مرکزی
Capture
همچنین بخوانید
آخرین اخبار