به گزارش پول نیوز، دکتر ریگی در این بازدید، با تاکید بر اهمیت و جایگاه ویژه دانشگاهها در توسعه منطقهای و ملی اظهار کرد: دانشگاهها نقشی ذاتی و برجسته در دنیای اقتصاد ایفا میکنند، چرا که مهارتها را افزایش داده، سرمایهگذاریها و استعدادها را به خود جذب و ثروت آفرینی میکنند.
وی دانشگاه بینالمللی چابهار را یکی از معدود دانشگاههایی دانست که در جذب دانشجویان بینالمللی با محدودیتهای کمتری مواجه است و افزود: این عامل نقش بسزایی در توسعه سرزمینی و منطقهای دارد.
براساس این گزارش، مدیر عامل سازمان ضمن اشاره به پیشرفتها و دستاوردهای دانشگاه بینالمللی، بیان کرد: دانشگاهها به عنوان پیشران اصلی توسعه، نقش لوکوموتیو پیشرفت را ایفا مینمایند و دانشگاه بینالمللی چابهار با بهرهگیری از موقعیت قرارگیری استراتژیک خود در تنها بندر اقیانوسی کشور، میتواند به مرکزی برای تبادل دانش و نوآوری در حوزه اقیانوس و اقتصاد دریا و همچنین صنایع بزرگ مستقر در منطقه تبدیل شود.
دکتر ریگی با حائز اهمیت دانستن بهرهگیری از فرصتهای جدید برای دانشجویان، از برنامههای توسعهای دانشگاه و تلاشهای عبدالغفور بادپا رئیس دانشگاه در بهبود زیرساختها و امکانات آموزشی قدردانی کرد و اظهار داشت که این اقدامات، انگیزه بیشتری به دانشجویان و کارکنان خواهد بخشید.
گفتنی است در خاتمه این دیدار، دکتر ریگی با تأکید بر اینکه آموزش عالی دانشگاهی نقش بسیار تاثیرگذاری روی رونق و تحولات اقتصادی خواهد داشت، با دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه از نزدیک درخصوص دغدغهها و نیازهای آنان بحث و گفتوگو کرد.
بدون شک یکی از شگفتانگیزترین جاذبههای گردشگری ایران، موجسواری بر روی امواج سواحل زیبای مکران است
علیرضا رستمی عزت رئیس انجمن موج سواری ایران و نایب رئیس غرب آسیا، ورزشکاران بومی و ورزشکاران علاقمند این رشته از کل کشور، باشگاهداران، تورگردانان رشته موجسواری با حمیرا ریگی رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار ديدار کردند.
در این دیدار رئیس انجمن موجسواری کشور با اشاره به موقعیت استراتژیک سواحل مکران بخصوص از زرآباد تا گواتر گفت: سواحل منحصر بفرد و ایمن جهت آموزش و برگزاری مسابقات موجسواری و استند آپ پدل برد، چابهار را از مهمترین مقاصد ورزشهای آبی نموده است.
علیرضا رستمی عزت، همچنین بیان کرد: استفاده از ظرفیت موجسواران بومی جهت توسعه این رشته در سواحل قابل موجسواری کشور، آموزش ورزشکاران و علاقمندان این رشته ورزشی بصورت تفریحی و تخصصی، میتواند باعث کسب رتبههای جهانی گردد.
وی در ادامه از همکاری و مشارکت سازمان منطقه آزاد چابهار در برگزاری مسابقات و همکاری با انجمن موجسواری جهت توسعه این رشته قدردانی کرد.
بر اساس این گزارش، رستمی در این دیدار گزارشی از عملکرد و اقدامات انجام شده در راستای توسعه رشته موجسواری و برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی، برگزاری دورههای مربیگری و داوری، اعزام ورزشکاران بومی روستای رمین با مشارکت سازمان به مسابقات کشور ژاپن، بورسیه ورزشکاران بومی ارائه کرد.
بر پایه این گزارش، حمیرا ریگی رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد چابهار با ابراز خرسندی از حضور هیأت موجسواری کشور، بر حمایتهای همه جانبه از این رشته ورزشی تاکید کرد و گفت: یکی از رشتههای ورزشی اصلی ما که در شورای سیاست گذاری مسئولیت اجتماعی شرکت توسعه پتروشیمی نگین مکران مورد حمایت ویژه قرار دارد، موج سواری است، این ورزش هیجانی میتواند سالانه گردشگران زیادی را به این منطقه هدایت نماید و موجب رشد و رونق اقتصاد جامعه محلی گردد.
دکتر ریگی سواحل مکران را مرکزی مناسب برای برگزاری رویدادهای ملی و بین المللی در حوزه ورزشهای دریایی دانست و بیان داشت: اگر بخواهیم جاذبههای گردشگری بی بدیل چابهار را معرفی نماییم، لزوما باید موج سواری در سواحل زیبا و دیدنی اقیانوسی چابهار را معرفی کنیم.
وی احداث باشگاه بین المللی موجسواری در ساحل رمین با همکاری ارگانهای مرتبط را از مهمترین اولویتهای سازمان دانست.
در این دیدار جمعی از باشگاهداران خواستار ارائه تسهیلات به درخواستکنندگان راهاندازی باشگاه موجسواری، راهاندازی دفتر موجسواری غرب آسیا، واگذاری زمین به علاقمندان و سرمایهگذاران و راهاندازی باشگاههای سیار موجسواری و مسابقات موجسواری جام مکران شدند.
بیشتر بخوانید:
خودنمایی دیپلماسی اقتصادی منطقه آزاد انزلی با ترانزیت دریایی ریلی
شایان ذکر است، هماکنون کلاسهای مربیگری و داوری درجه سه در سواحل زیبای اقیانوسی چابهار با مشارکت سازمان منطقه آزاد چابهار در حال برگزاریست.