30 شهریور 1403 - 11:34

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

اقتدار بیمه دی در رضایتمندی بیمه شدگان

بهمن برزگر از اولین دوره پایش سامانه رضایت سنجی بیمه گذاران خبر داد و گفت: رضایتمندی 97 درصدی بیمه شدگان بیانگر اقتدار بیمه دی در رضایت مشتریان است.

به گزارش پول نیوز، اقتدار بیمه دی در رضایتمندی بیمه شدگان

از آنجا که مشتری مداری در صدر هر بنگاه اقتصادی قرار دارد، می بایست نسبت به خواسته های مشتریان آگاهی لازم را داشت و پس از آن با تمام قدرت در جهت برآورد کردن خواسته های مشتریان گام برداشت. بنگاه های اقتصادی به دو بخش تولیدی و خدماتی تقسیم می شوند که جلب و جذب مشتری در شرکت های خدماتی بسیار سخت تر و پیچیده تر از شرکت های تولیدی است. در شرکت های تولیدی کالا های ارایه شده می تواند ملاک قرار گیرد و چنانچه بتواند نیاز مردم را تامین کند، با حجمی از مطالبه رو به رو می شود. اما در شرکت های خدماتی ماجرا متفاوت است. وجود تعداد بسیار زیاد رقبا و خدمات باعث می شود مردم نیاز زیادی نسبت به خدمات ارایه شده نداشته باشند و به همین دلیل جذب مشتری با جدیت و سخت گیری بیشتری صورت می گیرد.

چالش شرکت های بیمه

یکی از مهمترین بخش های اقتصادی در بخش خدمات، شرکت های بیمه هستند. از یک سو بیمه ها کالای خاصی ارایه نمی دهند و از سوی دیگر تعدد شرکت های بیمه باعث شده تا رقابت در این عرصه شدت بیشتری بگیرد. به غیر از بیمه شخص ثالث که مختص خودرو و اجباری است، بقیه بیمه ها اختیاری است و مشتریان هیچ اجباری برای خرید بیمه ندارند. با وجود تنوعی که بیمه ها دارند، استقبال چشمگیری از بیمه ها به عمل نمی آید. با نگاهی به آمار حوادث در بخش های گوناگون، شاهد بی رغبتی مردم به بیمه هستیم. بیمه آتش سوزی، بیمه مسوولیت، بیمه زندگی، بیمه زلزله، بیمه سیل و بسیاری موارد دیگر که می تواند یک فرد را از اوج عزت به حضیض ذلت بکشد، مردم رغبتی به بیمه ها نشان نمی دهند. این در حالی است که مبلغ بیمه بالا نیست و با مبلغی جزیی می توان آینده را مدیریت کرد.

توجه به فرهنگسازی

برای آنکه بتوان بیمه ها را در بین مردم نهادینه کرد، لازم است بیمه را در بین مردم فرهنگسازی کرد. برای تحقق این مهم باید مردم را تشویق به خرید بیمه کرد و این تشویق زمانی صورت می گیرد که مردم نسبت به خطرات حوادث حساس شوند و باور داشته باشند که با بروز یک چالش غیر قابل پیش بینی، به چه روزی خواهند افتاد. مهمتر آنکه قرار نیست مردم از خطرات بترسند تا به سمت بیمه بیایند، بلکه کافی است بیمه به یک فرهنگ تبدیل شود.

ضرورت آگاهی گرفتن

در بسیاری از موارد مردمی که بیمه خریده اند، بهترین مشوق برای دیگر مردم می شوند و زمینه استقبال مردم از بیمه را فراهم می کنند. برای آنکه خریداران بیمه به عنوان مبلغ وارد عرصه شوند، باید باور لازم در بین آن ها تقویت شود و زمانی این مهم صورت می گیرد که نظرات خریداران بیمه گرفته شود، چالش ها و نگرانی ها مورد ارزیابی قرار گیرد و نسبت به رفع آن ها اقدام شود.

نظر سنجی بیمه دی

بیمه دی در سال های گذشته رشد جالب توجهی داشته که ریشه در تعامل و نظرسنجی مشتریان دارد، اقدامی که همواره صورت می گیرد و در سال گذشته نیز صورت گرفته است. در این رابطه معاون برنامه ریزی و تحول کسب و کار بیمه دی در اولین دوره پایش سامانه رضایت سنجی بیمه گذاران، از رضایتمندی ۹۷ درصدی بیمه شدگان و مراجعان خبر داد. بهمن برزگر با اعلام اینکه در سال ۱۴۰۲ رویکرد بیمه دی با هدف بهبود مشتری مداری، خدمات پس از فروش و تکریم ارباب رجوع، به طور جدی در چارچوب مفهمومی به عنوان تحول دیجیتال مطرح شد گفت: در این راستا چرخه نظرسنجی را به عنوان یکی از مهم ترین مؤلفه های مربوط به تحول دیجیتال در دستور کار قرار دادیم.

بیشتر بخوانید:

توسعه کانال های ارتباطی

معاون برنامه ریزی و تحول کسب و کار بیمه دی از توسعه کانال های ارتباطی خبر داد و گفت: نظرسنجی از مراجعان نزدیک به ۱۰۰ شعبه تخصصی جبران و شعب عادی بیمه دی را در دستور کار قراردادیم. زمانی به یکی از شعب مراجعه می کند، در زمان دریافت خدمات بیمه گری یا در زمان پرداخت خسارت و … فرصتی فراهم شده تا مراجع بتواند از طریق کانال های ارتباطی شامل QR code و اعمال نظرسنجی در سایت و یا از طریق شماره گیری سرشماره ۱۶۷۱، یا استفاده از ussd و وارد کردن شماره #۱۶۷۱* نظر خود را درخصوص کیفیت ارائه خدمات ثبت کند.

نصب استند در ابتدای سال

برزگر از اطلاع رسانی با نصب استند در شعب از ۱۵ فروردین سال جاری خبر داد و گفت: اولین دوره پایش داده های این نظر سنجی بتازگی انجام شده که نزدیک به ۹۵ درصد مراجعان از کیفیت ارائه خدمات خیلی راضی بودند، ۲/۵ درصد گزینه راضی و در ۲/۵ درصد از خدمات ناراضی بوده اند که اطلاعات این نظرسنجی در اختیار مدیریت امور مشتریان قرار گرفت تا پیگیری های لازم انجام شود.

ارتباط سهل با مشتریان

عضو هیأت عامل بیمه دی با تاکید بر اینکه بدنبال سهل ترین شیوه ها برای ارتباط با مشتریان و مراجعان هستیم گفت: بهره گیری از داده های نظر سنجی به ما کمک می کند شعب قوی تر را شناسایی کنیم و شعبی که نیاز به بهبود دارند را مورد بررسی بیشتر قرار دهیم.

نظر سنجی از مراکز درمانی

اگر بپذیریم که درمان مهمترین چالش بیمه شدگان است، بهترین مکان برای نظر سنجی مراکز درمانی است که معاون برنامه ریزی و تحول کسب و کار بیمه دی گفت: پیش از این نظرسنجی از مراکز درمانی را داشتیم و با برنامه اجرا شده ی اخیر این چرخه نظرسنجی را تکمیل کرده ایم. این کار گامی مهم در دریافت نظر خدمت گیرندگان است و در آینده نزدیک این نظرسنجی علاوه بر شعب در دفاتر نمایندگی نیز پیاده سازی خواهد شد. در بستر دیجیتال نیز تمامی خدمات آنلاین به زودی به نظرسنجی مجهز خواهند شد.

تاثیر داده ها در بهبود عملکرد

برزگر از تأثیر داده های نظرسنجی در بهبود عملکرد شرکت خبر داد و گفت: با استفاده از این داده ها که از طریق سایت، مرکز تماس ۱۶۷۱ و مرکز صدای مشتری در سامانه دی دار به دست می آید، اطلاعاتی از نقاط قوت، ضعف و نیاز های مشتریان خواهیم داشت که در ادامه می تواند حتی به توسعه محصولات بیمه ای و ایجاد بیمه نامه های جدید در شرکت منجر شود.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

60126_413
همچنین بخوانید
آخرین اخبار