به گزارش پول نیوز،
شرکت های بزرگ نقش بسزایی در رونق اقتصادی کشور دارند. اگر دولتمردان وعده رشد اقتصادی می دهند، از ناکارآمد بودن تحریم ها سخن می گویند، به بخشی از شرایط موجود افتخار می کنند و از آینده ای روشن سخن به میان می آورند، بخش عمده آن ناشی از عملکرد بنگاه های اقتصادی در بخش های گوناگون همچون فولادسازی ها به ویژه بنگاه های اقتصادی بزرگ همچون شرکت فولاد آلیاژی ایران است.
شرایط تحقق رونق اقتصادی
رونق اقتصادی به شرطی محقق می شود که گزینه های تولید و فروش در کنار یکدیگر با قدرت استمرار داشته باشند. تولید و فروش تمامی چرخ های کشور را به حرکت در می آورد. برای آنکه تولید مطلوب و تاثیرگذار محقق شود، تامین مواد اولیه، نوآوری، بهره وری، سرمایه گذاری، سرمایه در گردش، تامین مالی، نقش آفرینی نیروی کار توانمند و بسیاری موارد دیگر محقق می شود. در نتیجه تولید مطلوب، نیاز داخل تامین و واردات منتفی می شود یا به حداقل ممکن کاهش می یابد. از سوی دیگر تجارت خارجی به نفع چرخه صادرات قوت می گیرد و نه تنها ارزبری کاهش می یابد، بلکه ارز آوری شکل می گیرد.
رونق بورس
یکی دیگر از مهمترین اتفاقاتی که بنگاه های اقتصادی بزرگ بر اقتصاد کشور می گذارند، رونق بورس است. اهمیت بورس بسیار زیادی است، زیرا باعث جذب سرمایه ها به سوی تولید می شود. واقعیت این است که تنها شرکت هایی می توانند وارد بورس شوند که فعالیت سالم و موفقی دارند، نکته ای که نشان می دهد دلالی راهی به بورس ندارد. بنابر این بورس محلی برای جمع آوری سرمایه هایی است که در عرصه دلالی به جریان می افتد و بحران اقتصادی به وجود می آورد.
سودآوری در فولاد آلیاژی
بی شک صنعت فولاد یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین بخش های اقتصادی است. فولاد نه تنها نیاز کشور را تامین می کند، بلکه چرخ های اقتصاد را به حرکت در می آورد. یکی از بزرگترین شرکت های فولادی، شرکت فولاد آلیاژی است که با نماد فولاژ در بورس می درخشد. برای آنکه شرایط این شرکت بزرگ فولادی و تاثیرات آن در عرصه های اقتصادی را درک کنیم، اظهارات امیر جعفری، مدیر امور سهام و سرمایه گذاری شرکت فولاد آلیاژی می تواند راهگشا باشد. وی با تاکید بر اینکه به شرایط حال حاضر شرکت، تولید و فروش خوشبین هستم گفت: غدیر ایرانیان مشمول شرکت تلفیق فولاژ می شود، سال گذشته در بخش اسفنجی فروش خوبی داشته و سودآوری خوبی دارد و به نظر من شرایط آن خیلی بهتر از سال گذشته خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
خیز فولاد آلیاژی ایران برای رکوردزنی های جدید
ابرپروژه های تحول آفرین
مدیر امور سهام و سرمایه گذاری فولاد آلیاژی از طرح های توسعه ای شرکت خبر داد و گفت: پروژه های شرکت فولاد آلیاژی ایران یک ابر پروژه چندین ساله هستند که پروژه یزد یک به بهره برداری رسیده و در شرایط سخت تحریمی و به واسطه سیاست انقباضی دولت طرح به بهره برداری رسید. وی با طرح دیگر اشاره کرد و گفت: پروژه فولاد سازی ۲ نزدیک به ۳۲۰ هزار تن تولید دارد که در ۱۴۰۳ به فروش می رسد.
رونق در فروش
جعفری با تاکید بر اینکه در ۹ ماهه اول ۱۴۰۲ بالغ بر ۴۸۵ هزار تن فروش و رشد ۱۶ درصدی داشته ایم گفت: افزون بر این، تناژی و فروش ریالی ۳۷ درصد رشد داشتیم که عموما به خاطر همین بحث تناژ محصولات بود. وی با تاکید بر اینکه با ۱۰ هزار میلیارد تومان فقط پروژه فولاد سازی ۲ بهره برداری داشته گفت: در نتیجه به دارایی های ثابت شرکت اضافه شده است.
عبور از سختی ها
مدیر امور سهام و سرمایه گذاری فولاد آلیاژی با اعلام اینکه پروژه وایر نزدیک به ۴۰ درصد پیشرفت داشته گفت: تمام تجهیزات خارجی ساخته شده و بخش مهندسی آن عملا رشد بالای ۸۰ درصدی داشته که با توجه به تامین مالی و دریافت مجوز انتشار اوراق تا پایان سال بحث نقدینگی آن تکمیل می شود. وی از تعامل فولاد آلیاژی با دولت خبر داد و گفت: با کمک دولت مطمئن باشید شرکت های آلیاژی هم تولید و فروش خوبی دارند هم ارزآوری خوبی خواهند داشت. جعفری به عبور از سختی ها اشاره کرد و گفت: طی همین شرایط بحرانی و سخت در طی ۴ سال گذشته بالغ بر ۹۱ درصد افزایش تناژ صادراتی داشته ایم.