به گزارش پول نیوز،
مهرداد صیادی، دبیر ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند گفت: ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند، یکی از جشنواره هایی با محوریت هنر ایرانی آغاز به کار خواهد کرد.
طراحی از بنا های شاخص و یادمان های منطقه آزاد اروند، طراحی و ایده گیری از نشانه ها و نقش و نگارها، هویت بومی و اصیل منطقه آزاد اروند، طراحی و ساخت صنایع دستی و هنر های سنتی مرتبط با ملزومات لباس با موضوع های هویت نقش و نماد و بنا های تاریخی و هویتی منطقه آزاد اروند، احیا و ایده گیری از لباس اقوام بومی و اصیل ساکن منطقه آزاد اروند به ویژه اقوام عرب است که در چهار بخش برگزار می شود و این بخش ها عبارتند از: بخش رقابتی، بخش غیر رقابتی، بخش نمایشگاهی و بخش کارگاه های آموزشی است.
او ادامه داد: شرکت برای عموم مردم آزاد است و افراد تا ۲۵ فروردین ماه ۱۴۰۳ مهلت ارسال آثار دارند و نمایش آثار هم از اول تا ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ انجام می شود که پوستر این جشنواره دربرگیرنده تمامی اطلاعات برای عموم مردم است.
صیادی افزود: واقعیت این است که جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند با هویت احیای لباس اقوام به ویژه اقوام عرب ساکن در منطقه اروند و معرفی این منطقه به کل کشور با همین بومی، گردشگری، صنایع دستی و فرهنگی این منطقه انجام می شود تا افراد بتوانند با این موارد آشنایی بیشتری پیدا کنند.
صیادی تصریح کرد: بخش های مختلف جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند شامل طراحی لباس، طراحی دوخت، لباس های عفیفانه، ست خانواده، بخش های اکسسوری و زیورآلات و کیف و کفش و طراحی پارچه و صنایع دستی مرتبط با پوشاک است.
او ادامه داد: این جشنواره در چهار بخش طراحی شده است که به آن اشاره کردم و شامل بخش های رقابتی، غیر رقابتی، آموزشی و نمایشگاهی است و در هر بخش یک سری شرایط را درنظر گرفتیم تا علاقه مندان بتوانند در این رویداد هنری شرکت کنند و حضور داشته باشند.
صیادی یادآور شد: این جشنواره در سطح کشور برگزار خواهد شد و ما میزبان تمامی عزیزان از سراسر کشور هستیم و مهلت ارسال آثار هم اعلام شد که در صورت استقبال از جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند و اخذ مجوز ها قابلیت تمدید وجود دارد.
دبیر ششمین جشنواره مد و لباس نقش تن پوش اروند افزود: بیشترین هدف ما نیز، معرفی فرهنگ بومی است که منطقه آزاد اروند به خاطر شرایط اقتصادی که دارد دارای تنوع اقوام است که علاوه بر اقوام عرب، اقوام بختیاری، کرد و تقریباً دیگر قومیت ها در آن جا حضور دارند. به همین دلیل، سعی کرده ایم با احترام به تمامی اقوام به اقوام ذکر شده بپردازیم تا با احیای لباس های آن ها فرهنگ پوششی اقوام را نشان دهیم.