به گزارش پول نیوز،
به نقل از دیده بان ایران؛ با اعلام یک گروه سایبری تحت عنوان «بختک» مبنی بر هک اسناد بنیاد مستضعفان، وب سایت بنیاد از دسترس خارج شد.
بنابر گزارش گروه هکری ضد انقلاب به نام «بختک» که قبلا ادعا کرده بود وب سایت بنیاد شهید را هک کرده، این بار مدعی شد از طریق هک به اسناد بنیاد مستضعفان دست یافته است.
اکنون این سایت تا رفع مشکل از دسترس خارج شده است.
دو هفته گذشته نیز سایت خبرگزاری خانه ملت وابسته به مجلس شورای اسلامی هک شده بود که روابط عمومی مجلس ساعتی پس از بروز این مشکل، با صدور اطلاعیه ای درباره از دسترس خارج شدن سایت های مجلس اعلام کرد که ابعاد این موضوع توسط تیم های فنی کارشناسی در حال بررسی بوده و به زودی اطلاع رسانی های لازم صورت خواهد گرفت.
متن اطلاعیه روابط عمومی مجلس شورای اسلامی در خصوص از دسترس خارج شدن سایت های مجلس به شرح زیر است:
«سایت مجلس شورای اسلامی و خبرگزاری خانه ملت از صبح امروز به دلیل حملات سایبری، هک و از دسترس خارج شده است.
ابعاد این موضوع توسط تیم های فنی کارشناسی در حال بررسی بوده و به زودی اطلاع رسانی های لازم صورت خواهد گرفت.
بررسی اولیه این تصاویر نشان می دهد که برخی از این اسناد دستکاری شده و غیرقابل استناد است. به این صورت که هکرها احتمالا از طریق دسترسی محدود به برخی اسناد، اسناد واقعی را دستکاری کرده اند. به عنوان نمونه در فایلی که باعنوان حقوق نمایندگان در خرداد ۱۴۰۲ منتشر شده یک ستون باعنوان جمع نهایی حاوی اعداد غیرواقعی درج شده است که در اسناد پرداختی مجلس وجود ندارد.»
چند روز پیش نیز گروه هکری ادعای هک قوه قضائیه را مطرح کرد که بعد از آن مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: فایلهای منتشره شده از سوی گروهی که مدعی هک سامانه های قضایی است، حاوی نامه های اداری مجعول و ساختگی و حتی قدیمی است که پیشتر در فضای مجازی منتشر شده بود و مجدد باز نشر شده اند.
در این گزارش آمده است در روزهای اخیر یک گروه هکری ادعا کرده است که موفق به هک سامانه های مربوط به قوه قضاییه و انتشار اسناد و مدارک شده است، نگاهی به فایل های منتشرشده نشان می دهد بسیاری از این اسناد، نامه های اداری مجعول و ساختگی و حتی قدیمی هستند که پیشتر در فضای مجازی منتشر شده بود و مجددا باز نشر شده اند.
شاهد این ادعا انتشار نامه ای جعلی منتسب به پرونده نیکا شاکرمی از سوی رئیس پزشکی قانونی کشور است، این نامه جعلی پیشتر از سوی گروه هکری که این روزها ادعا کرده است به اسناد قوه قضاییه دسترسی پیدا کرده در شهریور ماه سال جاری نیز منتشر شده بود. بنابر اعلام روابط عمومی سازمان پزشکی قانونی کشور «اساساً چنین نامه ای وجود خارجی نداشته است.»
چنانچه از محتوای این متن جعلی کاملا هویداست، فایل منتشر شده فاقد الزامات اولیه نامه های صادره اداری بوده و صرفا یک متن تایپ شده با شماره جعلی و غیرمنطبق با قالب شماره نامه های سازمان پزشکی قانونی کشور است و بدون رعایت برخی چارچوب های محتوایی و حتی ظاهری که در مکاتبات رؤسای دستگاه ها مورد توجه قرار می گیرد، تنظیم شده است. به موارد ذکر شده این نکته را نیز باید افزود که جاعل یا جاعلین زحمت مراجعه به تقویم را هم به خود نداده و روز تعطیل رسمی را برای صدور نامه برگزیده اند!
بیشتر بخوانید: بزرگترین گروه هکری جهان، هک شد!
روابط عمومی پزشکی قانونی اضافه کرده است نامه هایی با طبقه بندی مورد ادعا (خیلی محرمانه) در فایل منتشر شده، اساساً به صورت خارج از شبکه اتوماسیون مکاتبات اداری و به صورت دستی تهیه و ارسال می شود و ادعای دستیابی به فایل های مذکور از طریق هک کردن شبکه یا طرق مشابه نیز با توجه به رویه جاری قطعاً دروغ و غیرواقعی است.