به گزارش پول نیوز،
حجت الاسلام محمدعلی عزیزی الیاسوندی، با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو گفت: انتخابات مجلس همواره یکی از مهمترین و حساس ترین انتخابات کشور است، چرا که با شکل گیری مجلس جدید مسیر حرکت کشور مشخص شده و تعیین این مسیر توسط مجلس می تواند سرنوشت یک کشور را تغییر دهد.
وی افزود: مجلس به گفته حضرت امام (ره) در راس امور است و ریل گذاری مسیر حرکت کشور با این نهاد است و اگر بتوانیم با انتخاب درست، مجلس قوی و توانمند شکل دهیم، قطعا این انتخاب در سرنوشت کشور و سرنوشت تک تک ما اثرگذار خواهد بود.
این فعال سیاسی به جهات دیگر اهمیت کار مجلس اشاره و تصریح کرد: مجلس نه تنها به عنوان یک نهاد تصمیم گیرنده از جایگاه مهمی برخوردار است، بلکه به جهت نظارتی که بر عملکرد قوه مجریه (دولت) دارد نقش مهمی در رفع مشکلات جامعه و بهبود شرایط حال حاضر آن دارد.
عزیزی گفت: این مجلس است که وزرای دولت را تایید یا رد می کند و باز این مجلس است که می تواند عملکرد رییس جمهور را تحت نظر گرفته و در صورت عملکرد نامناسب آن، حتی رییس جمهور را برکنار کند، بنابراین مجلس نقش مهمی در ایجاد یک دولت قوی دارد و هرچه مجلس ما قوی تر باشد، به تبع آن دولت نیز قوی تر خواهد بود.
عزیزی با تاکید بر لزوم شکل گیری مجلس قوی گفت: اگر بخواهیم یک مجلس قوی و توانمند داشته باشیم باید نمایندگانی توانمند و شایسته انتخاب کنیم. برای یک انتخاب درست هم باید ملاک هایی را مدنظر قرار دهیم که این ملاک ها در قرآن کریم هم بیان شده است.
این فعال سیاسی گفت: یکی از ملاک های اصلی که در قرآن کریم هم بار ها بر آن تاکید شده داشتن «ایمان» است. قطعا یک نماینده با ایمان از صداقت گفتار، تلاش و پشتکار برای رسیدن به هدف برخوردار است، بنابراین باید با ایمان بودن یک نماینده حتما مدنظر باشد.
وی یادآور شد: داشتن این ایمان از عملکرد یک فرد مشخص می شود نه فقط از ظاهر او و مردم باید به این امر دقت داشته باشند.
عزیزی گفت: در کنار ایمان، تقوا ملاک مهم دیگر برای انتخاب یک نماینده است. اینکه بدانیم فرد از گناه دوری می کند. بطور مثال فردی که به راحتی دورغ می گوید و وعده هایی می دهد که توان و امکان انجام آن وجود ندارد قطعا تقوا ندارد و این فرد نمی تواند نماینده خوبی برای مردم باشد.
این مدرس دانشگاه عالم بودن و کارشناس بودن را خصیصه دیگر برای انتخاب درست یک نماینده عنوان کرد و افزود: افراد داوطلب باید در هر حوزه ای که تحصیل کرده اند از تخصص لازم برخوردار باشند، چرا که قرار است با رفتن به مجلس در کمیسیون های تخصصی فعالیت کرده و برای حوزه های مختلف تصمیم گیری کنند، بنابراین اگر فرد بطور مثال در رشته حقوق از تخصص و تبحر برخوردار باشد قطعا می تواند در کمیسیون حقوقی مجلس تصمیمات خوب و اثرگذاری اتخاذ کند.
وی گفت: در خصوص ملاک های دیگر انتخاب هم در قرآن کریم اشاراتی شده، از جمله توان جسمی فرد طوری که فرد این توان را داشته باشد که پیگیر امور مردم باشد.
عزیزی در ادامه با بیان اینکه یکدست بودن مجلس به لحاظ گرایشات مختلف سیاسی شدنی نیست، گفت: در جامعه نظرات و گرایش های مختلفی وجود دارد و به تبع آن جبهه گیری های سیاسی مختلفی را شاهد هستیم و در هر دوره مجلس نیز شاهد حضور نمایندگانی از طیف ها و احزاب سیاسی مختلف بوده ایم.
وی با بیان اینکه تضارب آرا به پیشرفت کمک می کند، گفت: هرچه در خصوص یک موضوع نظرات مختلف ارائه شود، قطعا از جنبه های بیشتری به آن موضوع پرداخته شده و تصمیم گیری بهتری در خصوص آن اتخاذ می شود.
دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان، یازدهم اسفند بطور همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.
منبع: ایسنا