12 آبان 1403 - 20:31

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

پیشرفت 43 درصدی عملیات احداث واحد گاز زدایی شماره 2 فولاد مباركه

پروژه احداث واحد گاززدایی شماره 2 فولاد مبارکه (RH-TOP 2) با هدف تولید بیش از 1.2 میلیون تن فولاد خاص و افزایش ظرفیت کیفی محصول و تولید ورقهای کیفیت بالا و پرکاربرد در صنایع نفت و پتروشیمی و سایر صنایع پیشرفته با 43 پیشرفت در حال اجراست.

به گزارش پول نیوز، پیشرفت 43 درصدی عملیات احداث واحد گاز زدایی شماره 2 فولاد مباركه

مدیر اجرای پروژه های واحد فولادسازی فولاد مبارکه ضمن تأیید این خبر گفت: این پروژه مهم هم اکنون در محدوده مدول B واحد فولادسازی و ریخته گری مداوم تحت مدیریت واحد توسعه فولادسازی و با همکاری واحد متالوژی ثانویه به عنوان بهره بردار و سایر واحد ها از قبیل امور قرارداد های خرید، واحد پشتیبانی، بازرسی فنی و تعمیرات مرکزی و با استفاده از خدمات دستگاه نظارت شرکت فنی و مهندسی فولاد مبارکه در حال انجام است.

محمدحسین خرمی، هدف از این پروژه را طراحی، تأمین و نصب و راه اندازی ایستگاه دوم RH_TOP به ظرفیت حداقل یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال در راستای افزایش کیفی محصول و تولید ورق های کیفیت بالا جهت استفاده در صنایع نفت و پتروشیمی و سایر صنایع پیشرفته اعلام کرد.

وی با اشاره به آثار اشتغال زایی اجرای این پروژه تصریح کرد: علاوه بر افرادی که در جریان ساخت تجهیزات و اجرای این پروژه مشغول به کار بوده اند، با بهره برداری از آن به صورت مستقیم برای ۴ نفر کارشناس و ۶ نفر تکنسین و سرویس کار فرصت شغلی ایجاد می شود.

در همین زمینه، غلامرضا ابراهیمی، کارشناس اجرای پروژه های فولادسازی، با بیان اینکه این پروژه به صورت EPC تعریف گردیده است و در بخش های طراحی، خرید و اجرا میزان پیشرفت پروژه تاکنون در مجموع بیش از ۴۳ درصد است خاطرنشان کرد:

وی عنوان کرد: این طرح مشابه ایستگاه گاززدایی شماره یک (RH۱) دارای سیستم های مختلف ازجمله ترانسفر مذاب، سیستم مکش و ایستگاه تعمیرات وِسِل و پری هیتر و… است؛ اما در برخی قسمت ها دارای تغییراتی به صورت ذیل است: الف) عملکرد مستقل ایستگاه ۱ و ۲؛ ب) به کارگیری Dry Mechanical Pump با ظرفیت مناسب به منظور تولید خلأ در ایستگاه ۲؛ ج) به کارگیری سیستم شارژ مواد افزودنی مستقل از ایستگاه RH۱؛ د) به کارگیری سیستم هیدرولیک مستقل از ایستگاه RH۱؛ ه) به کارگیری سیستم کولینگ هیبریدی در راستای صرفه جویی در مصرف آب.

بر اساس طرح دماگ تأمین خلأ از طریق Steam ejector پیش بینی شده بود و این سیستم بخار به صورت مشترک باید به هر دو ایستگاه سرویس می داد. در این پروژه قرار است سیستم خلأ ایستگاه شماره RH۲ به صورت مستقل از سیستم خلأ موجود با استفاده از dry Mechanical pump طراحی، تأمین و نصب و راه اندازی گردد.

جهت اجرای پروژه مذکور، شرکت فولاد مبارکه در تاریخ ۱۰/۰۳/۱۴۰۱ اقدام به عقد قرارداد هایی با کنسرسیومی شکل گرفته از شرکت های حاضر در پروژه نمود که مجموع مدت اجرای فعالیت ۲۱ ماه تعریف شده است و تاریخ بهره برداری آن در اواسط سال آتی خواهد بود.

بنابر اظهارات این کارشناس اجرای پروژه های فولادسازی، پروژه مذکور به نحوی تعریف شده است که علاوه برداشتن توانایی ها و ظرفیت های واحد قبلی (RH I) فناوری به روزی را در گاززدایی به روش RH در بردارد.

ابراهیمی با بیان اینکه انتقال دانش فنی ساخت و استفاده از ظرفیت های داخلی از دیگر نکات قابل توجه در اجرای این پروژه است گفت: برخلاف سیستم RH۱ که به صورت کاملاً خارجی ساخته شد در پروژه RH۲ بیش از ۷۰ درصد از تجهیزات با استفاده از توانمندی تأمین کنندگان و پیمانکاران داخلی صورت خواهد پذیرفت.

محمدحسین خرمی، مدیر اجرای پروژه های فولادسازی فولاد مبارکه، در خاتمه ضمن قدردانی از تمامی عوامل و همکارانی که در اجرای این پروژه نقش آفرینی می کنند، در تشریح وضعیت فعلی عملیات اجرایی این پروژه گفت: عملیات احداث RH۲ در حال حاضر در مرحله انتهایی اجرای فعالیت های سیویل و فونداسیون قسمت های مختلف پروژه قرار دارد و به زودی وارد مرحله نصب تجهیزات مکانیکی و الکتریکی خواهد شد. ضمن این که قطعات اصلی پروژه تأمین گردیده است و بخش قابل توجهی از تجهیزات که ساخت داخل هستند در قالب بیش از ۱۰۰ پکیج در حال ساخت و تأمین است که امیدواریم با همکاری و همکاری فزاینده تر شاهد بهره برداری پروژه پیش از موعد مقرر باشیم.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

-شرکت-دانش_بنیان-768x768
همچنین بخوانید
آخرین اخبار