به گزارش پول نیوز،
بیمه از مهمترین بخش های اقتصادی کشور است که گردش مالی و اشتغالزایی بالایی داشته و توانسته نقش برجسته ای در رونق اقتصادی کشور داشته باشد. با وجود کم رغبتی مردم به صنعت بیمه که ریشه در ضعف اطلاع رسانی و فرهنگسازی دارد، شرکت های بیمه در عرصه مدیریت ریسک بخوبی عمل می کنند و رضایت مشتریان را بدست آورده اند.
تنوع در خدمات بیمه
برای آنکه شرکت های بیمه بتوانند در عرصه کسب درآمد بخوبی عمل کنند، باید از تنوع خدمات بیمه ای مطلوبی بهره مند شوند تا بتوانند نظر مردم را به سوی بیمه جلب کنند. تمرکز بر یک یا چند خدمت انگشت شمار بیمه، در حالی که می تواند یک فرصت باشد، می تواند تهدید به حساب بیاید. زیرا هر لحظه این امکان وجود دارد که مردم نسبت به آن بیمه کم رغبت و حتی بی میل شوند. در این صورت شرکتی که روی آن بیمه خاص تمرکز کرده، زیان خواهد دید.
بیمه نیازمند درک مدیریتی
برای آنکه شرکت بیمه تحول و گستردگی لازم را داشته باشد، باید مدیری آگاه و مسلط به حوزه بیمه ای را در راس امور داشته باشد. مدیر بیمه باید نسبت به شرایط گذشته آگاهی داشته باشد، وضعیت حال را تحلیل کند، نسبت به آینده پیش بینی منطقی کند تا بتواند حرکت شرکت بیمه را در مسیر سوددهی سرعت دهد.
اهمیت تعامل و همدلی
برای آنکه فعالان عرصه های گوناگون بیمه دی، از وضعیت شرکت با خبر شوند، نشست های تخصصی و ارایه اطلاعات و دستاورد ها می تواند از یک سو باعث دلگرمی شود و از سوی دیگر انگیزه فعالیت و تلاش بیشتر را در بین همکاران رقم بزند، اتفاقی که در بیمه دی شاهد آن بودیم. از آنجا که شبکه فروش در بیمه اهمیت ویژه ای دارد، همایش سراسری شبکه فروش بیمه دی برگزار شد.
رتبه دوم فروش
مدیرعامل بیمه دی در همایش سراسری شبکه فروش آمار های امیدوارکننده ای ارایه کرد که از یک باعث انگیزه برای همکاران و از سوی دیگر خط و نشانی برای رقبا در عرصه بیمه محسوب شد. طاهر موهبتی با بیان اینکه در ۶ ماه اول سال ما رتبه دوم فروش بیمه را در کشور داشتیم گفت: در بخش شبکه فروش سیاست روشنی داریم و بسته حمایتی در ارتباط با شبکه فروش در نظر گرفته شده است. وی افزود: ما به سمت سیاست حمایتی از شبکه فروش رفته ایم و حمایت های تبلیغاتی و ارائه تسهیلات رفاهی، کمک هزینه تابلو، وام کمک هزینه تبلیغات و سهام از شبکه فروش داریم تا بدانند مورد توجه هستند.
بیشتر بخوانید:
عرض اندام بیمه دی در بین رقبا
خرده فروشی در دستور
مدیرعامل بیمه دی با تاکید بر اینکه باید به سمت خرده فروشی حرکت کنیم گفت: به بیمه زندگی نیز توجه ویژه ای شده؛ کل صنعت بیمه در چند ماه اخیر شاهد کاهش سهم بیمه زندگی بوده، اما در این زمینه شاهد افزایش در بیمه دی بودیم. موهبتی با تاکید بر اینکه نگاه ما به کسب و کار باید تغییر پیدا کند و شاهد تحولی در صنعت بیمه باشیم گفت: در سال جاری ۲ برابر سال گذشته فروش بیمه داشتیم و تحقق ۱۳۶ درصدی فروش خرده فروشی بسیار موضوع مهمی است.
رشد ۱۴۰ درصدی ارزش سهام
از آنجا که این قبیل همایش مورد رصد سهامداران نیز قرار می گیرد، مدیرعامل بیمه دی از رشد ۱۴۰ درصدی ارزش سهام بیمه دی خبر داد و در تشریح دلایل آن گفت: شرایط مطلوب بخاطر تلاش همکاران در اقصی نقاط کشور است. موهبتی با بیان اینکه اگر میخواهیم موفق باشیم باید به خود اهمیت دهیم گفت: ما پرتفویی داریم که ۹۰ درصد آن درمان و ۷۰ درصد آن ایثارگران هستند که هم فرصت و هم تهدید خواهد بود. باید از این ثروت به خوبی استفاده کنیم تا به فرصت تبدیل شود.
سهم جبران به ۴۰ درصد
آنچه در خصوص بیمه اهمیت ویژه ای دارد، سهم جبران است که باید عددی منطقی باشد، زیرا افزایش این سهم می تواند تهدید به حساب بیاید. موهبتی با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۷ باید سهم جبران را به ۴۰ درصد کاهش دهیم افزود: گرفتن مگا پروژه جدید برای ما تهدید خواهد بود و هیچ راهی جز خرده فروشی نداریم و باید تمام توان خود را بر روی بیمه زندگی بگذاریم. وی افزود: ما در سبد فروش خود چند مگا پروژه داریم که مهم ترین آن مربوط به ایثارگران است؛ اگر مشتری ما تجربه خوبی از بخش درمان داشته باشد سایر بیمه های خود را به ما خواهد سپرد و شبکه فروش باید به این سمت حرکت کند.
شبکه فروش دروازه شرکت
مدیرعامل بیمه دی از شبکه فروش به عنوان دروازه شرکت یاد کرد و گفت: باید بتوانیم اتفاقات خوبی برای مشتریان رقم بزنیم و آن ها شاهد برخورد مناسب باشند. موهبتی با تاکید بر اینکه فروشندگان نباید نگران دیجیتالی شدن فروش بیمه باشند گفت: هیچ راهی وجود ندارد جز اینکه فروشندگان در شبکه های اجتماعی حضور پیدا کنند. شبکه های مجازی فضای خوبی برای فروش است که می توان مورد استفاده قرار داد.
توجه به آموزش
موهبتی با درک درست از اهمیت آموزش گفت: باید در زمینه آموزش تلاش و دوره های لازمه طی شود. باید در بازار رقابت یک مزیت نسبت به دیگران داشت و از ظرفیت ها، پتانسیل و… به خوبی استفاده کرد تا شبکه فروش قوی وجود داشته باشد. مدیرعامل بیمه دی گفت: باید هموطنان را برای بهره مند شدن از بیمه توجیه کرد و تلاش شود که مخاطبان بیشتری از بیمه های زندگی استفاده کنند. موهبتی بیان کرد: تحلیل بازار، هدفگذاری، باور به خود، افزایش مهارت و … از جمله مواردی است که شبکه فروش باید مدنظر داشته باشند و به سمت آن حرکت کنند. مدیرعامل بیمه دی گفت: ما بر سیاست های خود در خرده فروشی و بیمه زندگی اصرار داریم و تلاش داریم با کمک شبکه فروش به اهداف مد نظر دست یابیم وبه قله مدنظر برسیم.