به گزارش پول نیوز،
آنقدر خوشحال بودند که صبر نکردند تا دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب ایالات متحده آمریکا رئیس جمهور آمریکا شود و پایش به کاخ سفید باز شود. ترامپ قرار بود تمام آمال و آرزوهایشان را برآورده کند و از همین رو، فورا کاغذ و قلم برداشتند و از رئیس جمهور منتخب خواستند ضمن تجدیدنظر در توافق هسته ای، تحریم های تازه ای علیه ایران وضع کند و ائتلافی نیز برای فشار بر ایران با هدف پایان دادن به برنامه موشکی اش شکل دهد.
از این لیست ۳۰ نفره، ۱۸ نفرشان دو سال بعد در ۲۶شهریور۱۳۹۷ «فرشگرد» را شکل دادند تا با محوریت رضا پهلوی، ایده سرنگونی جمهوری اسلامی را دنبال کنند. روز یکشنبه مایک پمپئو، وزیر امور خارجه دولت محبوب شان همه آن رویا ها را بر باد داد و ضمن اشاره به عدم نفوذ سلطنت طلبان در ناآرامی های سال گذشته تنها جایگزین جمهوری اسلامی را سازمان مجاهدین خلق خواند.
به تعبیر ساده تر از نظر وزیرخارجه دولت ترامپ، سلطنت طلب ها و سایر اپوزیسیون ایرانی باید ذیل این گروهک تروریستی فعالیت کنند. پمپئو که به اعتقاد تحلیلگران، در صورت پیروزی ترامپ در انتخابات سال آینده آمریکا یکی از اعضای اصلی کابینه او خواهد بود، گفته «ایرانیان نمی خواهند به دیکتاتوری شاه برگردند. سلطنت طلبان در قیام پارسال نفوذی نداشتند. ما دیکتاتوری نمی خوایم.»
این البته نخستین اظهارنظر پمپئو از این دست در حمایت از منافقین نیست. او دو ماه پیش در ششم مهرماه نیز در کنفرانسی با حضور مریم رجوی تلویحا منافقین را تنها گروهی دانسته بود که توانایی تغییر را دارند: «تغییر در ایران تنها توسط کسانی حاصل می شود که دهه ها در راستای آن تلاش کرده اند؛ کسانی که بهای آن را پرداخته اند و دارای ساختار سازمانی برای تحقق آن هدف هستند.» او گفته بود که سیاست ایالات متحده در قبال ایران باید «حول محور حمایت از این اپوزیسیون سازمان یافته» و «افزایش فشار بر رژیم تا زمان سقوط آن» باشد.
این البته تنها مقام دولت ترامپ نیست که چنین در مدح منافقین سخن می گوید. تیرماه سال گذشته مایک پنس، معاون رئیس جمهوری آمریکا در دولت ترامپ به کمپ مجاهدین خلق در آلبانی رفت و منافقین را تنها جایگزین جمهوری اسلامی خواند: «یکی از بزرگ ترین دروغ هایی که رژیم حاکم به خورد دنیا داده این است که هیچ جایگزینی برای وضعیت موجود وجود ندارد. حال آنکه یک جایگزین وجود دارد – یک جایگزین کاملا سازمان یافته، کاملا آماده، کاملا واجد شرایط و مورد حمایت مردمی.»
معاون ترامپ ادامه داد: «بگذارید از مریم رجوی و همه کسانی که اینجا در اشرف ۳ گردهم آمده اند قدردانی کنم؛ چراکه به مردم خودتان در ایران امید می بخشید.» او از «تعهد کانون های شورشی» منافقین به آنچه «دموکراسی، حقوق بشر و آزادی تمامی شهروندان» می خواند هم سخن گفت. رویاپردازتر از این دو مقام دولت ترامپ جان بولتون، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا بود که مرداد ۱۴۰۱ گفت: «یک جایگزین عملی [در ایران]وجود دارد، جایگزینی که مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت در داخل ایران برای ایجاد آن تلاش می کنند.» این رویکرد مقامات دولت آرمانی سلطنت طلبان و آن هایی که سال گذشته پروژه «وکالت می دهم» را دنبال می کردند، چیزی جز نقطه پایان نیست.
آن ها بهترین روز های عمرشان را در دولت ترامپ گذرانده بودند و درآمد های قابل توجهی هم کسب کرده بودند. در آن سال ها با توجه به کمپین فشار حداکثری علیه ایران، وزارت خارجه آمریکا توجه ویژه ای به تمام اپوزیسیون ایرانی داشت و بودجه های قابل توجهی را نیز به آن ها اختصاص می داد. ترامپ تنها در یک پروژه مبلغ ۱.۵ میلیون دلار برای حمله به مخالفان کمپین فشار حداکثری اش در فضای مجازی اختصاص داد.
با وجود اختلافات جمهوریخواهان و دموکرات ها در مسائل سیاست خارجی، دموکرات ها نیز به ایده حمایت از گروه های اپوزیسیون و تروریستی ضدایران معتقد بودند و برای آن بودجه تعریف کردند، اما مساله اینجا بود که در کنار این پروژه ها، دموکرات ها مذاکره با ایران را نیز توامان دنبال می کردند و این اپوزیسیون سلطنت طلب را ناامید کرده بود. از همین رو فرشگردی ها در تیرماه ۱۴۰۰ یک بار دیگر دست به قلم شدند و این بار به جای رئیس جمهور آمریکا برای نفتالی بنت، نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی که فاقد تمام مولفه های قدرت آمریکا بود نامه نوشتند و ضمن «شادباش» نخست وزیری بنت، از او خواستند رویکرد درست! سال های گذشته رژیم صهیونیستی را در تضعیف نیرو های ایران به ویژه سپاه پاسداران با قاطعیت بیشتر ادامه دهد.
بیشتربخوانید
ماجرای التماس رضاشاه به آمریکا برای ورود به ایران
خرید و فروش مقامات غربی توسط منافقین
«قبل مجاهدین باید کیسه را شل می کردیم.» این توییتی است که رضا پهلوی روز گذشته در واکنش به اظهارات پمپئو در شبکه اجتماعی ایکس منتشر کرد. این توییت اگر چه از سر ناراحتی و استیصال نوشته شده است، اما بیانگر واقعیتی است که در غرب جریان دارد. علاوه بر پهلوی، هواداران او نیز در شبکه ایکس از دریافت پول بابت حرف هایی که در نشست منافقین زده می شود، نوشتند. این ادعا البته بی پایه و اساس نیست و گزاره های متعددی مهر تایید بر آن زده اند. سال ۱۴۰۰ مایکل موکاسی، وکیل آمریکایی، وکیل شخصی ترامپ و از جمله سخنرانان همیشگی نشست های گروه تروریستی منافقین از «مبلغ ۱۵ تا ۲۰ هزار دلاری» گفت که مطابق با قیمت معمول سخنرانی هایش دریافت کرده است. بسیاری از مقامات سیاسی همچون جان بولتون، گینگریچ، پولز، ترکی فیصل و… از انگیزه تجاری خود برای شرکت در این نشست ها گفته بودند. مبالغ پرداختی سازمان به تناسب جایگاه سیاسی و تاثیر افراد در ساختار قدرت، متفاوت است.
نگاهی به فهرست مبالغ پرداختی منافقین که گاهی به ۸۰ هزار دلار برای دو دقیقه سخنرانی می رسد حاکی از رویه ای است که در آن سخنرانان به صورت ساعتی رزرو می شوند. دی ماه سال ۹۶ «جورج مالبروز»، خبرنگار ارشد فیگارو به نقل از یک منبع دیپلماتیک نوشت منافقین به «هر سخنران آمریکایی ۲۵ هزار دلار و به هر سخنران فرانسوی ۱۲ هزار و پانصد دلار» برای شرکت و سخنرانی در این نشست ها پرداخت می کند.
سازمان منافقین با پرداخت مبالغ هنگفت در قالب سخنرانی سیاستمداران و یا افراد موثر از آن ها در ساختار قدرت، برای لابی در اتحادیه اروپا و آمریکا استفاده می کند. یکی از گروه های وابسته به پارلمان اروپا که وظیفه لابی گری را بر عهده دارد، گروه موسوم به «دوستان ایران آزاد» است که توسط لابی قدرتمند منافقین در بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، دانمارک، بلژیک و پارلمان اروپا سازماندهی شده اند. همین افراد هستند که در ازای دریافت پول، منویات منافقین را در اتحادیه اروپا دنبال می کنند. نام اکثر این افراد در طرح های ضد ایرانی به چشم می خورد. اعمال تحریم های جدید علیه ایران و تلاش برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران نیز از اقدامات این افراد نزدیک به منافقین است.
این افراد برای حمایت از طرح هایی که منافقین در پس آن هستند و یا برای سخنرانی در اجلاس های این گروهک، مبالغ قابل توجهی دریافت می کنند. به نوشته بلومبرگ و طبق گزارشی که نشریه کریستین ساینس مانیتور در سال ۲۰۱۱ منتشر کرده است، گروهک منافقین در آن سال مبلغ ۲۵ هزار دلار به سخنرانانی که دعوت کرده بود، پرداخت کرده است. به طور حتم قیمت این پیاده نظام های اجاره ای منافقین در سال ۲۰۲۲ با رشدی قابل توجه همراه بوده است که آن ها را مجاب به همراهی با این تروریست ها کرده است.
منبع: فرهیختگان