
به گزارش پول نیوز ، صندوق کارآفرینی امید در راستای رسالت خود برای حمایت از ایجاد اشتغال، بخش اعظم منابع خود را در حمایت از کسب و کارهای روستایی، زنان سرپرست خانوار، مشاغل خانگی و کسب و کارهای خرد و متوسط بازار محور اختصاص داده و تسهیلات پرداختی را به سمت ایجاد اشتغال پایدار هدایت کرده است.
نقش این صندوق، توسعه کارآفرینی در جامعه، توانمندسازی اقتصادی، رفع بیکاری، ایجاد اشتغال پایدار محلی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و حمایت مالی از طرحهای اشتغالزا است.
در این راستا، نعمت الله رضایی – مدیرعامل صندوق کارآفرینی – امید از پرداخت ۵۰۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات برای حمایت از طرحهای اشتغال خبر داده و میگوید: با سرمایه گذاری صندوق کارآفرینی امید در سال گذشته، نزدیک به ۶۵ هزار شغل ایجاد شده است.
به گفته وی مبلغ ۸۰ میلیون تومان سرانه سرمایهگذاری برای ایجاد طرحها در نظر گرفته شده است.
رضایی میافزاید: طرحهای خردی هم وجود داشت که به عنوان طرحهای معیشت محور حداقل با ۲۰ میلیون تا ۳۰ میلیون تومان اعتبار اجرا شد و طرحهایی هم از مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان به بالا نیاز به تامین اعتبار داشت.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به نرخ تورم میگوید: در بحث سرمایه گذاری برای ایجاد یک اشتغال خصوصاً اشتغال پایدار باید نرخ تورم را هم مد نظر قرار داد و متوسط هزینهای که برای این موضوع در صندوق تجربه کردیم از حدود ۱۰۰ میلیون تومان تا ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار مورد نیاز را شامل میشد.
به گفته وی نرخ تورم در ماههای اخیر با افزایش مواجه شده است و باید منتظر ماند و دید که دولت چه برنامهای برای حمایت از مشاغل خانگی یا فعالیتهای اقتصادی زود بازده خواهد داشت.
یکی از ارکان موثر برای شروع یک کسب وکار موفق، تأمین سرمایه مالی مورد نیاز آن است و بسیاری از کارجویان علیرغم آمادگی برای خود اشتغالی و ایجاد کسب و کار مستقل، فاقد تمکن مالی یا سرمایه لازم هستند بر این اساس حمایت مالی و پرداخت تسهیلات لازم از سوی موسسات مالی و صندوقهایی نظیر صندوق کارآفرینی امید میتواند ضمن بهبود فضای کسب و کار به توانمندسازی افراد جویای کار و توسعه اشتغال پایدار منجر شود.