به گزارش پول نیوز، سلامت چشم یکی از جنبههای مهم مراقبتهای بهداشتی و بسیار حائز اهمیت است، زیرا همه چیز در این دنیا بصری است. سیستم بدن ما جدا از یکدیگر نیستند و تمام دستگاههای بدن به هم متصلند.
کمتر کسی به ارتباط میان دستگاه گوارش و چشم فکر کرده است، اما حقیقت این است که اگر سیستم گوارش خوب کار نکند، ویتامینها و مواد معدنی را به درستی جذب نکرده و در نتیجه سیستم بینایی نمیتواند از این ویتامینها بهره ببرد.
در این قسمت برخی از تاثیرات دستگاه گوارش بر سیستم بینایی آورده شده است. همچنین در ادامه چند پیشنهاد برای بهبود سلامت گوارش و بینایی ارائه شده است.
بیماریهایی چشمی مرتبط با مشکلات گوارشی
بین تغذیه مناسب و بهبود بینایی ارتباط مستقیم وجود دارد، به این دلیل که چشم ما برای عملکرد مناسب به مواد مغذی نیاز دارد. چشمها بدون کمک دستگاه گوارش در هضم و جذب مواد غذایی نمیتواند به ویتامینهای مورد نیاز دست پیدا کند.
جذب ضعیف مواد غذایی در دستگاه گوارش هم باعث بروز بیماری هایی، چون رتینوپاتی دیابتی، آب سیاه، تخریب ماکولا (لکه زرد) و آب مروارید خواهد شد پس در واقع اگر دستگاه گوارش بخصوص رودهها بخوبی کار نکنند، چشم هایمان در معرض ابتلا به این بیماریهای خطرناک قرار خواهند گرفت.
هضم ضعیف مواد مغذی به این معناست که ویتامینها و مواد معدنی به چشم شما نمیرسد و این امر باعث کمبود ویتامین، کاهش گردش خون و التهاب چشم میشود بنابراین چگونه میتوان سیستم هضم مواد غذایی را بهبود بخشید تا سیستم بینایی حداکثر بهره را از تغذیه شما ببرد؟ این کار را میتوان با افزایش تولید آنزیمهای گوارشی که به افزایش تجزیه و جذب مواد غذایی در دستگاه گوارش کمک میکنند، انجام داد.
راه حل مشکلات گوارشی و چشم
مصرف غذاهای فراوری شده را کاهش دهید، زیرا این مواد تولید آنزیمهای گوارشی را کاهش میدهند.
غذاهای خام را در رژیم غذایی خود بگنجانید. به این دلیل که غذاهایی که با دمای بالا پخته و گرم میشوند، به میزان قابل توجهی آنزیمهای گوارشی را از بین میبرند بنابراین پزشکان توصیه میکنند که از سبزیجات خام برای افزایش دوباره آنزیمهای گوارشی استفاده کنید.
برای افزایش آنزیمهای گوارشی میتوانید دارو مصرف کنید. این داروها بدون نسخه هم قابل فروش هستند.
غذاهای سرشار از آنزیم مانند جوانه دانهها و حبوبات مصرف کنید. بدین دلیل که جوانه باعث افزایش سطح تولید آنزیمها در غذاها میشود. برخی از این مواد غذایی شامل آووکادو، انبه، کیوی، انگور، آناناس، عسل، روغن زیتون و روغن نارگیل است.
منبع:برنا