شاخص بورس به کدام سمت حرکت کرد؟

شاخص بورس در پایان معاملات هفته جاری با ثبت رشد بیش از ۷ هزار واحدی از ارتفاع یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد گذر کرد.
تولیدی// منتشر نشود// شاخص بورس به کدام سمت حرکت کرد؟
به گزارش پول نیوز، در ادامه نگاهی به روند افت و خیز بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت داشته ایم که از نظر می‌گذرد:
شاخص کل بورس در پایان معاملات روز شنبه ۵ مهر ۹۹، با رشد ۴ هزار واحدی به کار خود پایان داد. شاخص کل بورس تهران در ارتفاع یک میلیون و ۶۱۵ هزار واحد ایستاد. شاخص کل هم وزن، اما قرمزپوش شد و ۴۱۲ هزار و ۵۲۹ واحد را ثبت کرد؛ بنابراین فملی»، «شتران» و «اخابر» سه نماد با بیشترین اثر منفی و «فارس»، «تاپیکو» و «کچاد» سه نماد با بیشترین اثر مثبت بر شاخص بودند.

به گزارش پول نیوز ، روز پس از آن نیز شاخص کل بورس تهران با ریزش ۴۳ هزار واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۷۲ هزار واحد ایستاد. شاخص کل هم‌وزن نیز قرمزپوش شد و با افت ۴۷۰۰ هزار واحدی، ۴۰۷ هزار و ۷۳۲ واحد را ثبت کرد. شاخص کل فرابورس نیز به ۱۷ هزار و ۹۵۰ واحد رسید. همچنین «فولاد»، «فملی» و «فارس»، سه نماد با بیشترین اثر منفی بر شاخص بودند.

شاخص کل بورس در معاملات روز دوشنبه ۷ مهر ۹۹ با ریزش ۵۴ هزار واحدی در ارتفاع یک میلیون و ۵۱۵ هزار واحد ایستاد. شاخص کل هم‌وزن نیز قرمزپوش شد و با افت ۵۶۰۰ واحدی، ۴۰۲ هزار و ۲۶۷ واحد را ثبت کرد و «فولاد»، «فملی» و «فارس»، سه نماد با بیشترین اثر منفی بر ساخص بودند.

شاخص بورس و اوراق بهادار تهران در معاملات روز پس از آن ۸ مهر ۹۹ با اُفت بیش از ۲۳ هزار و ۱۷ واحدی به پله یک میلیون ۴۹۲ هزار واحدی رسید. در این معاملات تعداد ۹۸۷ هزار سهم اوراق بهادار به ارزش ۸۶ هزار و ۸۵۹ میلیارد ریال در بیش ۹ هزار و ۵۸۲ نوبت معاملاتی داد و ستد شد.

لازم به ذکر است که وبملت، فولاد، خودرو، شپنا، فملی، پترول و وتجارت از جمله نماد‌های پربیننده امروز بودند.

شاخص بورس در پایان معاملات هفته جاری با ثبت رشد بیش از ۷ هزار واحدی از ارتفاع یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد گذر کرد. بیشترین اثر مثبت بر صعود و رکوردشکنی شاخص بورس توسط شرکت‌های فولاد مبارکه اصفهان، ملی صنایع مس ایران و معدنی و صنعتی گل گهر رقم خورده است.

با افت و خیز‌های این هفته بازار بورس، باید دید در هفته آینده چه سرنوشتی در انتظار سهامداران است.

 

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

ارس1
تسهیلات بانکی و ارزی در خدمت تاب‌آوری تولید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار