تو محافظ منی و من محافظ تو!

در حالی که کرونا این مهمان ناخوانده نامبارک که وقیحانه اگر در توانش باشد یک به یک انسانها را از پای درآورده و و نفسها را به شماره میاندازد و این روزها بیش از شش ماه است که جاخوش کرده و قصد رفتن ندارد و هنوز به طور قطع به یقین واکسن و درمانی هم برایش وجود ندارد اما؛ راه حل و چاره دارد و آن راه ساده ماسک زدن است.

به گزارش پول نیوز ،

پول نیوز – بشر این روزها چهره جدیدی پیدا کرده است. چهره‌ای که حتی چهره زندگی اش را هم عوض کرده است. درست است که ندیدن لبخند مردم زیبایی را از شهرها گرفته است اما به طور قطع اگر زنجیره استفاده از ماسک و رعایت پروتکل های بهداشتی قطع نشود می توان دوباره شاهد لبخند مردم بود.
اگر عمیق به ماجرا دقت کنیم، ماسک پرده‌ای است که بین انسان و تعدادی از لذت‌های زندگی کشیده شده است. لذت‌هایی که شاید تا قبل از زمستان سال گذشته برای هیچ انسانی هیچ وقت قابل توجه و مهم نبود. از بین رفتن لذت دیدن خنده آدم‌ها و یا تنفس بدون واسطه هوای آزاد، ندیدن زیبایی صورت ها، آشناهایی که پشت ماسک غریبه می شوند، رایحه هایی که حس نمی شوند و یا ضعیف حس می شوند، اینها تمام نعمت های کوچکی است که همیشه ناداده گرفته می شده اما حالا به حسرت تبدیل شده اند.
اگر این وسیله کوچک که در این روزها کاربردی ترین و موثرترین ابزار کمک به مردم است، دقیق و درست و بهینه مصرف می شد شاید خیلی از ماها این روزها آه از دست دادن عزیزانمان را نمی کشیدیم.
خیلی عجیب و باورنکردنی به نظر می رسد که مردمی که به ذات از مرگ هراسانند و اگر لبه پرتگاهی قرار گیرند حتما خود را به عقب کشیده تا خطر نکنند اما؛ در مورد این ویروس به جد خطرناک تا این میزان بی تفاوتند. البته این مبحث تمام افراد جامعه را شامل نمی شود. روی صحبت با آن دسته افرادی است که همچنان با عادی انگاری این بحران نه تنها جان خود را به خطر می اندازند بلکه مقصر به شماره افتادن نفس تمام اطرافیانشان نیز هستند.
بهترین و حاذق ترین پزشکان دنیا که بعد از چندماه هنوز برای پیشگیری یا درمان ویروس کرونا چیزی در چنته ندارند، توصیه اول و آخرشان استفاده از ماسک است که معتقدند چیزی بین ۷۰ تا ۸۰ درصد از نفوذ ویروس خطرناک کرونا به بدن جلوگیری می‌کند.
در واقع ماسک این روزها به تنها سلاحی تبدیل شده است که در برابر این ویروس بی رحم می تواند تاثیر به سزایی در حفظ سلامت جامعه داشته باشد.
روزهای اول شیوع ویروس و در خانه ماندن و دوری از عزیزان و قطع دید و بازدیدها و تکاپو برای گرفتن مواد ضدعفونی و صف دستکش و ماسک داروخانه‌ها، محدودیت های جدی سفر و تعطیلی اماکن مذهبی و گردشگری به پایان رسیده است، اما زندگی در جریان است در واقع کرونا از بین نرفت اما زندگی عادی شد، حالا داریم سایه به سایه کرونا زندگی می‌کنیم و وقتی به این موجود نامرئی بی‌توجه می‌شویم، این ویروس را تحریک کرده که به ما هجوم بیاورد. موج بعدی این بیماری مدتی است که آغاز شده و اعداد سه رقمی قربانیان در هر روز ما را غمگین تر و افسرده تر میکند.
چاره‌ای نیست زندگی تداوم دارد اما با وجود کرونا نیاز است پروتکل‌های بهداشتی را برای حفظ سلامت خود و دیگران رعایت کنیم و یک کار ساده را انجام دهیم؛ ماسک بزنیم، همین.
 
نگارنده: مهسا اخلاقی

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

ارس1
تسهیلات بانکی و ارزی در خدمت تاب‌آوری تولید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار