هشدار درباره مصرف آب میوه پس از غذا

بر اساس شواهد ، قند فروكتوز موجود در آب میوه ، باعث افزایش چربی غذا می شود .

به گزارش پول نیوز ، شبکه خبر: مصرف آب میوه پس از وعده های غذایی باعث افزایش چربی خون می شود.

شواهد علمی نشان می دهد ، افراد چاق در صورتی كه پس از وعده های غذایی ، آب میوه بنوشند ، به افزایش تری گلیسیرید خون دچار می شوند .

بر اساس شواهد ، قند فروكتوز موجود در آب میوه ، باعث افزایش چربی غذا می شود .

چون افزایش تری گلیسرید خون از عوامل ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت به ویژه در افراد چاق است ، به همه افراد چاق توصیه می شود از مصرف آب میوه پس از غذا خودداری كنند.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

فدرال رزرو 2
بیمه دی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار