اختراع كباب پز بدون دود

كباب پز سري پخت بدون دود توسط يك مخترع ايراني اختراع شد.

به گزارش پول نیوز ، بشير سميعي، مخترع كباب پز سري پخت بدون دود در گفتگو با فارس با بيان اين كه با اين استفاده از اين دستگاه ديگر نيازي نيست به كباب جوش شيرين اضافه شود ، افزود: كاهش هزينه هاي هزينه پخت ، كاهش مصرف گاز تا 5 برابر، عدم ايجاد دود در حين پخت از مزاياي كباب پز سري پخت بدون دود هستند.

وي گفت: پخت انواع كباب با سرعت بالا ، پخت گوجه فرنگي با كيفيت بالا ، كيفيت عالي كباب پخته شده، پخت 2 هزار و 500 سيخ كباب در هر ساعت، پوشش تمام استيل و پوشش داخلي تمام لعاب و عدم سرايت گازكربنيك به بافت گوشت از مزاياي ديگر كباب پز سري پخت بدون دود است.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

منطقه آزاد ماکو
وام مهربانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار