به گزارش پول نیوز ، پول نیوز_ رییس هیات مدیره تعاونی قارچ و کمپوست قزوین گفت: در حال حاضر با اقدامات انجام گرفته سرانه مصرف قارچ به بیش از 450 گرم رسیده است.
سید علی رضوی در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پول نیوز افزود: این رقم پنج سال قبل حدود 50 گرم بود اما با اقداماتی که توسط تولیدکننده های قارچ و انجمن پرورش دهندگان قارچ خوراکی در راستای فرهنگ سازی مصرف این محصول انجام گرفته، سرانه مصرف قارچ در سال های اخیر رشد قابل ملاحظه ای داشته است.
وی میانگین جهانی سرانه مصرف قارچ را 5/1 کیلوگرم عنوان کرد و اظهار داشت: برای رسیدن به این رقم باید همزمان با افزایش تولید، فرهنگسازی نیز به شکل مطلوب انجام شود.
رییس هیات مدیره تعاونی قارچ و کمپوست قزوین تصریح کرد: تاکنون فواید بسیاری از قارچ شناخته شده و مصرف این ماده غذایی با ارزش می تواند از بروز بیماری های مختلف جلوگیری کند.
وی گفت: در حال حاضر کشور چین با تولید 1 میلیون و 400 هزار تن ، رتبه نخست تولید قارچ در جهان را به خود اختصاص داده است. پس از چین کشورهای آمریکا و هلند در رده های بعدی تولید قارچ قرار دارند.
رضوی خاطرنشان کرد: فناوری تولید قارچ در کشور هلند بسیار پیشرفته است به طوری که عملکرد تولید قارچ در این کشور 35 کیلوگرم به ازای هر مترمربع است.
وی افزود: در حال حاضر ایران با تولید سالانه 32 هزار تن قارچ در رتبه شانزدهم جهان از نظر تولید این محصول قرار دارد.





آژانس خلاقیت کوانتا