5 بهمن 1403 - 13:00

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو

کاهش 83 درصدی صادرات زعفران

نهادینه کردن مفاهیم بازاریابی که سبب حفظ منافع کشاورزان ، مصرف کننده و منافع ملی می شود، در حفظ جایگاه زعفران در بازارهای جهانی موثر است و اگر زعفران توسط واحدهای تخصصی صادر شود علاوه بر کیفیت مرغوب قیمت منطقی هم پیدا می کند.

به گزارش پول نیوز، پول نیوز_ عضو هیات مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران از کاهش 83 درصدی صادرات زعفران در سال 1387 نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل خبر داد.

محسن احتشام در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار پول نیوز افزود: زمانی که قیمت ها واقعی نباشد خریداران حاضر به خرید زعفران نیستند و این امر سبب کاهش صادرات این محصول شده است.

وی ، قیمت متعادل زعفران در بازار جهانی را یک هزار و 500 یورو به ازاء هر کیلوگرم عنوان کرد و گفت: قیمت تمام شده زعفران در کشور کیلویی یک میلیون تومان است.

عضو هیات مدیره صندوق توسعه صادرات زعفران بیان کرد: میزان صادرات زعفران ، در سال 1385حدود 148 تن، در سال 1386 ،77 تن و امسال به بیش از 60 تن رسیده است.

وی نهادینه کردن مفاهیم بازاریابی که سبب حفظ منافع کشاورزان ، مصرف کننده و منافع ملی می شود را در حفظ جایگاه زعفران در بازارهای جهانی موثر دانست و افزود: بنابراین اگر زعفران توسط واحدهای تخصصی صادر شود علاوه بر کیفیت مرغوب قیمت منطقی هم پیدا می کند .

احتشام با اشاره به بسته بندی زعفران ایرانی خاطرنشان کرد: در بسته بندی زعفران ضعفی وجود ندارد چراکه در حال حاضر ظرفیت واحدهای بسته بندی بیش تر از میزان تولید است.

وی اظهار داشت: باید با ایجاد مدیریت در بازار زعفران، صادرات این محصول از طریق واحدهایی که توان این کار را دارند صورت بگیرد.

نکته قابل ذکر اینکه از دیرباز، ضعف در بسته بندی زعفران به عنوان پاشنه آشیل صادرات این محصول ارز آور در کشورمان شناخته شده و هنوز برای رفع این معضل صورت نگرفته و عمده تولید زعفران همچنان به صورت عمده صادر می شود و در کشورهای ثالث و به نام همان به کشور در بازارهای دنیا به معرض فروش گذاشته می شود.

برچسب‌ها:

اشتراک‌گذاری

لینک کوتاه:

+طلا
 آزاد
همچنین بخوانید
آخرین اخبار